Salibandyn sanakirja: Kuvituskuva

Tämä on kuvituskuva. Kuva: salibandy.fi

Salibandyn sanakirjassa perataan salibandysanastoa artikkeleiden muodossa.

Kuvituskuva ei itsessään ole pelkästään salibandyn ominaispiirre. Kuvituskuvia on tarkoitus käyttää artikkeleiden kuvituksessa, jos aiheeseen sopivia kuvia ei ole tarjolla tai sitten yleisesti kuvittamaan artikkelia jollain muilla kuin aiheeseen suoraan liittyvillä kuvilla.

Varsinkin koronaviruspandemian riehuessa käytettiin paljon kuvituskuvia, juuri uutisten luonteen vuoksi. Tuolloin Pääkallo myös valitsi kuvapankkien parhaat kuvituskuvat.

Pääkallo kerää lajisanastoa ”Salibandyn sanakirja” -artikkeleiden alle. Tarkoituksena on kerätä lajisanastoa mahdollisimman kattavasti, ja alustava pohja on tehty parinkymmenen termin osalta. Ainakin alkajaisiksi sanastoa julkaistaan artikkelimuodossa, mutta kaipaamme apua ja osallistumista myös lukijoilta.

Salibandysanastoa voi ehdottaa foorumilla olevassa ketjussa, ja samalla voi vääntää peistä sanastosta, joka on varmasti useimmille lajiseuraajille ennestään tuttua.

Rekrytoimme uusia tekijöitä! Jos kiinnostuit niin lisätietoja löytyy täältä: Rekry: Haluatko mukaan Pääkallon toimitukseen