U19-miehille tasapeli, mutta tappio rankkarikisassa

Ville Heiska (oik.) onnistui Sveitsiä vastaan. Viime syksyn Ruotsi-peleistä. Kuva: Anssi Koskinen

Suomen miesten U19-ikäluokan salibandymaajoukkue pelasi Sveitsin B-maajoukkueen kanssa 7-7 Sveitsissä, mutta hävisi rankkarikisan jälkeen 7-8.

Suomi oli ottelussa paljolti takaa-ajoasemassa ensimmäisen erän viiden minuutin 2-1-johtoasemaa lukuunottamatta. Viimeiselle kympille mentäessä Sveitsi johti 7-5, mutta Aaro Kokko ja Rasmus Nyström toivat Suomen tasoihin. Rankkarikisan Sveitsi voitti maalein 5-4.

Suomen tehopelaaja oli liigakentiltä tuttu Ville Heiska pistein 3+1. Heiska valittiin myös Suomen parhaaksi pelaajaksi.

Suomen turnaus jatkuu lauantaina klo 19, jolloin vastaan tulee Sveitsin U19-maajoukkue. SalibandyTV näyttää turnauksen ottelut. Neljäs joukkue on Tshekin U19-joukkue, jonka Suomi mittaa sunnuntaina.