Ykköshyökkäysketju jatkaa Classicissa – ”Tää on itselle paras ympäristö kehittyä”

Elli Kylmäluoma ja muut Classicin ykkösviisikon hyökkääjät tekivät seuran kanssa yhden vuoden jatkosopimuksen. Kuva: Henri Keränen/salibandy.fi

Tampereen Classicin naisten liigajoukkue julkaisi kolme jatkosopimusta maanantaina. Eikä mitä tahansa jatkosopimuksia, vaan samalla kertaa koko ykköshyökkäysketjunsa.

Veera Vileniuksella seuraava kausi on kolmas Classicissa. Vilenius on pelannut liigassa 142 ottelua (67+94) Pelicansissa, Kooveessa ja viimeiseksi Classicissa.

– Opiskelukuvioiden selvitessä päätös jatkaa Classicin väreissä oli varsin helppo. Tulevalla kaudella odotan innolla mahdollisuutta oppia lisää, kehittyä pelaajana ja jakaa kaikenlaisia fiiliksiä joukkueen kanssa. Uskon, että voimme saavuttaa yhdessä hienoja asioita myös tulevaisuudessa, vasen laituri kommentoi Classicin julkaisussa.

Oululaislähtöinen sentteri Elli Kylmäluoma pelaa niin ikään ensi kaudella kolmannen kautensa Classicissa. Kylmäluoma on pelannut liigaa SSRA:ssa, Kooveessa ja Classicissa kaikkiaan 170 peliä (79+81).

– Uskon, että tää on itselle paras ympäristö kehittyä ja tavoitella unelmia. Joukkue tulee olemaan vahva ens kaudellakin ja taustoilla kaikki toimii, joten innolla jo odotan, mitä saadaan aikaiseksi.

Suvi Hämäläinen on pelannut neljä kautta korkeimmalla liigatasolla Kooveessa ja Classicissa. Hämäläinen on ollut tällä kaudella Classicin tehokkain pelaaja ja kokonaisuutena uralla liigapelejä on kertynyt 103 ja niissä tehot 97+51.

– Odottavat tunnelmat tulevasta kaudesta, sillä joukkue tulee olemaan äärimmäisen kova. Kiva päästä jatkamaan tätä jo yhdessä luotua tarinaa.

Classic pelaa naisten puolella parasta kauttaan pitkiin aikoihin. Joukkue johtaa naisten liigan runkosarjaa ja on hyvin lähellä sen voittamista. Seuraavana olevaan FBC Loistoon on viiden pisteen kaula, kun pelejä on jäljellä enää kaksi.