Huhumaa: Salokangas jättää LASBin – siirto KrP:hen oli lähellä jo kesken kauden

Tiitus Salokangas ei jatka LASBissa. Kuva: Anssi Koskinen

LASBin kausi päättyi torstaina ja Tiitus Salokangas ilmoitti, että ura jatkuu muualla kuin Lahdessa ensi kaudella.

Pääkallon tietojen mukaan Salokangas oli lähellä jättää LASBin jo kesken kauden. Nokian KrP oli laiturin perässä vuodenvaihteessa ja pelaajalla oli tiettävästi halua siirtyä ennen tammikuun siirtorajaa. Pääkallon tietojen mukaan LASBin valmennus ei kuitenkaan halunnut luopua pelaajastaan kesken kauden ja siirto kariutui.

Mihin Salokangas sitten siirtyy? Vahvin osoite Suomessa on tiettävästi Classic. Mahdollista ulkomaan osoitetta Pääkallolla ei ole tiedossa. Salokangas on pelannut yhteensä 118 liigapeliä LASBissa (54+54). 20-vuotias rightin puolen laituri pelasi uransa ensimmäiset aikuisten maaottelut viime syksyn EFT-turnauksessa.

Pentikäinen lopettaa

Kauden päättyminen tarkotti myös puolustaja Miikka Pentikäisen liigauran päätöstä. 27-vuotias Pentikäinen edusti samaa seuraa kaudesta 2013-14 ja kertoi uran loppumisesta Instagramissa. Päällimmäisenä syynä oli päivityksen perusteella arkielämän ja pelaamisen yhteensovittaminen.

Pentikäinen pelasi liigassa 213 peliä (27+47) ja ehti edustaa LaSBia kolme kautta myös Divarin puolella ennen vuoden 2016 liiganousua. Pentikäisen uran kovin saavutus oli vuoden 2015 U19-ikäluokan MM-kulta.