Kelpaako piste: Runkosarja päättyy – ”Liminka ja Tiikerit kohtaa viikon päästä uudelleen”

Runkosarja lähenee loppuaan Divarissa. Rangers varmisti paikan jatkopeleissä, mutta O2:n (oransseissa) kausi päättyy runkosarjaan. Kuva: Esa Jokinen

Kelpaako pisteen? jakso 41 pysyy edelleen pääosin Inssi-Divarin runkosarjan loppuvaiheiden parissa.

Edelliskierroksen otteluiden läpikäynnin lisäksi tehdään arviot päätöskierroksille ja sitä kautta myös runkosarjan loppusijoituksiin. TOP-3:ssa valitaan sarjan parhaat maalilaulut. Paikalla on jälleen vakiokolmikko, joka ottaa Voimatauolla yhteyden Hawksin Joona Mäenpäähän.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.