Kolme peliä riitti – Classicin naiset finaaleihin

Classic pelaa naisten liigan finaaleissa. Kuva: Henri Keränen/salibandy.fi

Classicin naisten F-liigajoukkue selvitti keskiviikkona tiensä salibandyn SM-finaaleihin.

SSRA osui heti pelin alussa Linda Holpaisen toimesta, mutta erätauolle mentiin lukemista 1-1. Toisessa erässä Natalia Pitkäkangas, Elli Kylmäluoma ja Kiia Kokko osuivat tamperelaisten puolelta ja SSRA vastasi vain Nanni Niemelän osumalla. Kolmas erä ei tuottanut lisäosumia, joten Classic voitti pelin 4-2.

Välieräsarja meni tamperelaisten hyväksi lukemin 3-0 ja joukkue pelaa toisena keväänä putkeen SM-finaaleissa. Finaalisarjan vastustaja on turkulainen, sillä TPS ja FBC Loisto vääntävät toisessa välieräsarjassa. Sarjan tilanne on 1-1 ja se jatkuu torstaina. SSRA:n kausi jatkuu pronssipelin merkeissä.

Naisten liigan finaaleissa pelataan paras seitsemästä -sarja ja tällä viikolla uutisoitiin, että niissä sovelletaan ensi kerran myös videotarkistuksia. Videotarkistukset ovat olleet kaksi kautta käytössä miesten liigassa.