Oilers on julkaissut jatkosopimuksia alkuvuodesta – ”Meillä on hieno joukkue”

Antti Suomela (oik.) jatkaa Oilersissa. Kuva: Esa Takalo

Esport Oilers on julkaissut tammi-helmikuun aikana jatkosopimuksia.

Olli Jokela, Elias Pekari, Tuomas Iiskola, Antti Suomela, Perttu Järvinen ja Eetu Sorvali jatkavat joukkueessa ensi kaudella. Jokelan sopimus on kaksivuotinen.

Sopimuksista viimeisin oli Suomelan jatkopahvi. Maajoukkuetason puolustaja on pelannut liigassa 260 ottelua (61+104) takalinjoilla. OLS:ssa liigauran aloittanut Suomela pelaa Oilersissa jo kuudetta kautta, ja on saavuttanut Espoossa kahden pronssin lisäksi yhden SM-hopean.

– Jatkan hyvillä fiiliksillä Oilersissa seuraavallakin kaudella. Täällä on ollut hyvä olla ja kehittyä pelaajana. Meillä on hieno joukkue, jolla on tavoitteet korkealla myös tulevaisuudessa. Nyt keskitytään vielä tähän kauteen ja mennään innolla kohti kevättä hakemaan kirkkaimmat mitalit kaulaan, Suomela kommentoi Oilersin tiedotteessa.