Hawksin kokenut valmennuskolmikko jatkaa

Bengt Lodenius (vas.), Petteri Bergman ja John ”Pi” Liljelund jatkavat Hawksin valmentajina. Kuva: Hawks

Miesten Divarin helsinkiläisen Hawksin päävalmentajana jatkaa Petteri Bergman.

Bergmanilla lähtee 28. kausi valmentajana. Tunnetuimman vaiheen hän oli kymmenen vuoden ajan Tapanilan Erän miesten liigajoukkueen päävalmentajana. Näiltä vuosilta kertyi palkintokaappiin kaksi SM-hopeaa, kaksi SM-pronssia, kaksi Suomen Cupin voittoa ja EuroFloorball Cupin hopea.

Myös Bengt Lodenius jatkaa Haukkavalmennuksessa. Lodeniuksella alkaa 22. kausi valmentajana. Näistä kaksi on kulunut EräViikinkien miesten päävalmentajana F-liigassa, sekä neljä kautta divarijoukkueiden valmentajana EräViikingit Akatemiassa ja Hawksissa.

Myös IFF:n pääsihteerinä tunnettu John ”Pi” Liljelund jatkaa valmennuksessa. Liljelundin mittava salibandyura pitää sisällään laajan kirjon valmennuspestejä sekä lajin erilaisia luottamustoimia. Hawks kertoi tiedotteessaan myös, että uudeksi fysiikkavalmentajaksi tulee Pekka Nykänen.