KalloCast: Aktiivisuus puhuttaa jälleen – ”Mä tuskastun jos tästä lähtee nyt joku keskustelu”

Alma Laitilan pallollinen osaaminen nousi esille naisten finaalien osalta. Kuva: Henri Keränen/IFF

KalloCastin jaksossa numero 154 käydään läpi kevään ratkaisupelejä.

Avauserä keskittyy miesten liigan välieriin ja meneillä oleviin sarjoihin. Toisessa erässä keskitytään miesten liigakarsintaan sarjojen kautta, mutta samalla käydään myös läpi nykyistä sarjajärjestelmää ja sen toimivuutta. Kolmoserässä pihdeissä on tällä viikolla alkava naisten finaalisarja ja Niklas Nordenin kommentit pelin aktiivisuudesta.

Voit kuunnella ohjelmaa joko Patreonista tai Spotifysta. Joka toinen viikko julkaistaan Ylijohtavan aitio -keskusteluohjelmaa samalla tilillä. Tilaa molemmat ohjelmat kuunteluun viiden euron kuukausihinnalla Patreonista, niin et jää paitsi salibandymaailman olennaisimmista puheenaiheista. KalloCast on Pääkallon alaisuudessa toimiva podcast.

Ohjelmaa tekevät Toni Lötjönen, Joel Siltanen ja Reeo Tiiainen. Tiiainen toimii myös ohjelman teknisenä tuottajana. KalloCast tekee kaupallista yhteistyötä Tallink Floorball Tournamentin kanssa. Ilmoittaudu mukaan vuoden hauskimpaan turnaukseen täältä!

Jakson sisältö:

1. Ajankohtaisia aiheita

Miesten välierät

Oilers-Indians
– Tilannekatsaus

Classic-KrP
– Tilannekatsaus

Viikon lausunto: Happee

2. Erä: liigakarsinta

EräViikingit-Tiikerit
– Loppuarvio

M-Team-FBC Turku
– Tilanne?

– Onko nykyinen sarjajärjestelmä oikeanlainen?
– Suosiiko karsintasysteemi liikaa liigaa?

3. Erä: Naisten finaalit

– Lähtökohdat
– Mitkä asiat ratkaisee sarjassa?
– Pelaajanostoja?
– Kumpi voittaa?

– Viikon posi ja nega eli Norden special