KalloCast: Karu tylytys KrP:n kaudesta – ”Tää on TekstiTV-joukkue”

KrP:n kauden kokonaissuoritus ei kerännyt kehuja. Cupin voitto jäi tähtihetkeksi. Kuva: Henri Keränen/salibandy.fi

KalloCastin jakso numero 155 tarjoaa tuhdin paketin miesten F-liigan välieriä.

Avauserässä perataan Espoon derbysarjaa, joka on dramaattisten vaiheiden jälkeen tilanteessa 3-3. Toinen erä on pyhitetty jo päättyneelle Classic-KrP-sarjalle, ja siinä ei anneta armoa nokialaisille kauden suorituksista. Jakson päättää brandytyöryhmä.

Voit kuunnella ohjelmaa joko Patreonista tai Spotifysta. Joka toinen viikko julkaistaan Ylijohtavan aitio -keskusteluohjelmaa samalla tilillä. Tilaa molemmat ohjelmat kuunteluun viiden euron kuukausihinnalla Patreonista, niin et jää paitsi salibandymaailman olennaisimmista puheenaiheista. KalloCast on Pääkallon alaisuudessa toimiva podcast.

Ohjelmaa tekevät Toni Lötjönen, Joel Siltanen ja Reeo Tiiainen. Tiiainen toimii myös ohjelman teknisenä tuottajana. KalloCast tekee kaupallista yhteistyötä Tallink Floorball Tournamentin kanssa. Ilmoittaudu mukaan vuoden hauskimpaan turnaukseen täältä!

1. Erä: Espoon derby

Oilers-Indians
– Mitä on tapahtunut tähän mennessä?
– Mitä Indians on tehnyt paremmin?
– Oilersin ongelmakohdat?
– Miten sarja ratkeaa?

2. Erä: Pirkanmaan derby

Classic-KrP
– Mitä tapahtui?
– Arvio KrP:n kaudesta
– Miltä Classicin tilanne näyttää finaalien alla?

3. Erä: Brandytyöryhmä

– Lifestyle-osio: sisääntulobiisi
– Viikon posi ja nega