Nurmossa vaihtuvuutta – neljä lähtee, Tenho tulee

Oskari Tenho liittyy Nurmon Jymyn vahvuuteen. Kuva: Ainesmedia

Nurmon Jymy on kertonut joukkueensa tilanteesta tällä viikolla.

Kohtuullisen pienessä roolissa olleet saksalainen Ferdinand Ondruschka ja sveitsiläinen Noe Siegfried eivät jatka joukkueessa ensi kaudella. Myös pienehkössä roolissa ollut Jesse Kortesluoma ei jatka joukkueessa opieskeluiden vuoksi.

Sen sijaan kaksi kautta kohtuullisen isossa roolissa ollut Kalle Vaarala on selkeä menetys joukkueelle. Vaarala on 59 liigapeliin tehnyt pisteet 12+8 pakin paikalta. Vaaralaa huhutaan TPS:aan tai Happeeseen.

Uutena pelaajana Jymyyn siirtyy Oskari Tenho, joka on pelannut 89 liigapeliä Nokian KrP:ssa (13+3). Tenho on saavuttanut KrP:n kanssa kaksi SM-hopeaa ja kaksi SM-pronssia. Menneellä kaudella Tenho edusti pitkälti Divarin Karhuja. Tenho oli vuonna 2021 Suomen U19-ikäluokan MM-joukkueessa, joka saavutti MM-hopean.

– Hienoa päästä Jymyyn pelaamaan! Koen, että Jymy on loistava paikka kehittyä pelaajana ja viedä omaa pelaamista eteenpäin, Tenho kommentoi.