Pelkkiä vierasvoittoja – SBS Wirmo nousi Divariin

SBS Wirmo nousi Miesten Divariin. Kuva: Tomi Saarivirta

Miesten Divarin ensi kauden 14. joukkue on mynämäkeläinen SBS Wirmo.

Wirmo kaatoi kolmannen karsintakierroksen kolmannessa ja ratkaisevassa pelissä Pelicansin Lahdessa maalein 8-3. Voiton takuumiehiä olivat 2+1 iskeneet Nuutti Knuutila ja Valtteri Sainio. Wirmo nousi Divariin voitoin 2-1.

Sarjassa nähtiin pelkkiä vierasvoittoja, sillä myös Pelicansin ainoa voitto sarjassa tuli vieraissa. SBS Wirmo ei pelaa suinkaan ensi kertaa miesten Divarissa. Se pelasi vuosina 2013-16 kolme kautta toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Divarin joukkueet kaudella 2023-24:
M-Team, Helsinki
Tiikerit, Vantaa
LNM, Liminka
Koovee, Tampere
SalBa, Rauma
Rangers, Kirkkonummi
Hawks, Helsinki
O2-Jyväskylä
Happee Steamers, Jyväskylä
SaiPa, Lappeenranta
Josba, Joensuu
Karhut, Pori
SB Vantaa
SBS Wirmo, Mynämäki