Vahvat kaksi ensimmäistä erää riittivät – FBC Turku jatkaa liigassa

FBC Turku jatkaa miesten liigassa. Kuva viime vuodelta. Kuva: Jarmo Koskela

FBC Turku varmisti perjantaina liigapaikkansa kaatamalla M-Teamin kotonaan maalein 6-4.

Avauserässä M-Team iski avausmaalin, mutta Beecee vastasi kolmesti. Sama kaava toistui toisessa erässä, joten kotijoukkue pääsi 6-2-johdossa kolmanteen erään. Niklas Niemi ja Kaido Valjakka kavensivat kolmoserässä, mutta Beecee veti pidemmän korren.

Ottelussa kahden maalin miehiä olivat FBC turun Joel Rodas ja M-Teamin Valjakka. Jens Beijar torjui 16 kertaa maalillaan.

Ottelusarja meni FBC Turulle 3-1, joten joukkue jatkaa F-liigassa myös kaudella 2024-25. Joukkue kaatoi M-Teamin viime kaudella täysin samassa vaiheessa. Miesten liigassa jatkavat näin ollen kaikki 12 samaa joukkuetta, kuin kaudella 2023-24.