Happee vahvisti valmennusta entisellä kiekkovahdilla ja liigalegendalla – Niemelän Nokia-pesti varmistui

Marius Niemelä pelaa ensi kaudella Nokian KrP:ssa. Kuva: Esa Jokinen

Jyväskylän Happee kertoi tällä viikolla vahvistaneensa valmennusta Ari-Pekka Siekkisellä ja Jarno Hirvosella.

Siekkinen, 59 on entinen huippumaalivahti jääkiekossa ja pelasi SM-liigassa yli 400 ottelua Jypissä ja Kiekko-Espoossa sekä Bluesissa 1980-, 1990- ja 2000-luvulla. Peliuransa jälkeen Siekkinen on toiminut valmentajana jääkiekon puolella keskittyen useimmilla kausilla erityisesti maalivahteihin. Siekkisen molemmat pojat Paavo ja Kaapo pelaavat Happeen edustuksessa.

– Mielenkiintoinen ja hieno uusi haaste minulle. Innolla odotan uuteen lajiin ja haasteeseen hyppäämistä. Mielelläni tulen auttamaan ja tuomaan oman kokemukseni Happeen toimintaan, jossa oltiin kiinnostuneita pitkästä kokemuksestani joukkueurheilun parissa, Siekkinen kommentoi Happeen sivuilla.

Valmennukseen liittyy myös pitkän pelaajauran tehnyt Jarno Hirvonen, 45. Hirvonen teki komean liigauran salibandyssa vuosina 1995-2008. Hirvonen pelasi Happeessa ja SPV:ssä 362 liigapeliä (154+228). Hirvonen on ollut aktiivipelaaja liigavuosien jälkeen alasarjoissa ja pelasi vielä kaudella 2022-23 seitsemän peliä Divaria Happee Steamersissa.

Niemelän ura jatkuu KrP:ssa

O2:sta kesken kauden Happeeseen siirtynyt Marius Niemelä, 17, siirtyy Nokian KrP:n paitaan 1+1-vuotisella sopimuksella. Niemelä pelasi viime kaudella syyskauden O2:ssa ja loppukauden liigaa Happeessa. Sentteri on pelannut urallaan 50 peliä Divarissa (31+38). Liigassa Niemelä esiintyi 24 kertaa (1+6) kevätkaudella.

– Mahtavilla fiiliksillä mukaan KrP:hen! Tulevalla kaudella on isomman stepin aika, ja muutto Jyväskylästä. Henkilökohtaisena tavoitteena tulevalle kaudelle on auttaa joukkuetta mestaruuden saavuttamisessa, kehittyä pelaajana eteenpäin sekä voittaa U19 MM-kilpailut ensi keväänä, pelaaja kommentoi KrP:n sivuilla.

KrP tiedotti torstaina, että Teemu Halmela, Dani Jaaranen, Heikki Kallio sekä Sami Saarikko nousevat edustusjoukkueen mukaan seuran P22-joukkueesta.