Kelpaako piste: Jaossa viimeinen Divari-paikka – ”ÅIF ei kyl lähde millään”

ÅIF:n Divari-taival ei ole välttämättä ohi. Kuva: Ninja Kotajärvi

On kulunut noin kuukausi Inssi-Divarikauden päättymisestä ja jaksossa 48 käsitellään sarjan kuulumisia sekä puheenaiheita.

Atte ja Niklas olivat viikko aiemmin paikalla Ruotsin Superfinaalissa ja käsittelevät jaksossa myös retkeä erityisesti tapahtuman näkökulmasta. Jaksossa otetaan puhelinyhteys Kansainvälisen Salibandyliiton pääsihteeri sekä Inssi-Divarijoukkue Hawksin valmentajaan John Liljelundiin. Voimatauolla ääneen pääsee toivottu Limingan taustahahmo Akseli Vuollo ja TOP3:ssa valitaan salibandytoimittajat.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.