Kelpaako piste: Kiertue jatkuu – ”Voittiko tämä podcast Oilersille Suomen mestaruuden?”

Kelpaako piste? vieraili Tallinnassa. Kuvituskuva: Tallink Floorball

Kelpaako pisteen? tuorein jakso on järjestysnumeroltaan 49. ja on nauhoitettu Tallinnassa.

Atte ja Niklas rantautuivat viikonloppuna Tallinnaan ja Tallink Floorball-junioriturnaukseen, jossa äänitettiin jakso 49. Jaksossa vastailtiin pääosin sekalaisiin kysymyksiin. TOP3- osiossa ”ID-pelaajien kentän ulkopuoliset teot” ja yhdessä osiossa sijoitettiin Inssi-Divari-toimijoita eri tosi-tv ohjelmiin. Ääneen pääsevät myös Heikki Iiskola ja Antti Kilappa.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.