Kelpaako piste: Podcastin viimeinen tanssi? ”50 jaksoa ja kaikki on nyt nähty”

Rauman jäähallipeli on jäänyt mieleen menneestä kaudesta. Kuva: Anssi Koskinen

Kelpaako pisteen? jakso numero 50 on mahdollisesti ohjelman historian viimeinen.

Perinteisten kuulumisten lisäksi jakso sisältää kirja-arvion Jouni Juurelan Tulevaisuuden valmentajat -kirjasta (kaupallinen yhteistyö), kuulijakysymyksiä, top-listausta Kelpaako pisteen? parhaista hetkistä ja Kuutamolla-seurapelin. Jaksossa vierailee Pääkallon päätoimittaja Joel Siltanen.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.