OLS hankki kaksi pelaajaa alasarjoista – ”Neuvottelut on käynnissä vielä muutaman pelaajan kanssa”

OLS:n vaihtopenkille on tullut uusia nimiä. Kuvituskuva: Esa Jokinen

Oululainen miesten F-liigan OLS kertoi uusista hankinnoistaan keskiviikkona.

Ainakin kuusi kärkipelaajaansa menettänyt OLS hankki lisää pelaajia alasarjoista. Toistaiseksi sen hankinnat ovat tulleet Divarista, Suomisarjasta ja kakkosdivarista.

Uusia kiinnityksiä ovat Juuso Nissilä (s. 2004) joka siirtyy joukkueeseen Suomisarjan oululaisesta Dynamosta. Nissilä oli sentterin tontilta joukkueensa paras pistemies viime kaudella ja teki OLS:n kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Kai Haikola (s. 2001) pelasi viime kaudella kakkosdivisioonan Ylivieskan Populassa. Haikola teki neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla komeat 17+20 tehopisteet pakin paikalta.

OLS:n joukkueen rakennuksesta vastaava Samuli Koivuniemi kommentoi uusia pelaajia tiedotteessa.

– Molemmat pelaajat pääsivät yllättämään todella positiivisesti viimeisen viikon aikana. Jätkät ovat olleet mukana lajiharjoituksissa ja esiintyneet kyllä edukseen jo valmiiden liigapelaajienkin kanssa. Pelillisten asioiden lisäksi molemmat on juuri sellaisen näköisiä pelaajia, jotka istuvat meidän joukkueen arvoihin ja arkeen loistavasti.

Koivuniemen mukaan OLS:lla on sopimukset kolmen maalivahdin ja 19 kenttäpelaajan kanssa.

– Neuvottelut on käynnissä vielä muutaman pelaajan kanssa, sekä muutamat mahdolliset opiskelupaikat saattavat vaikuttaa jonkun pelaajan kohdalla suuntaan tai toiseen, mutta kyllä tässä alkaa joukkue olla 90% valmis.