Viisikko jättää ErVin – joukkueen sopimustilanteeseen luvattiin tilannepäivitystä tällä viikolla

EräViikingit selvitti viime ja tänä keväänä liigapaikkansa vasta karsintojen kautta. Arkistokuva: Mika Hilska/salibandy.fi

Miesten F-liigan EräViikinkien osalta on ollut toistaiseksi hiljaista siirtomarkkinoilla.

Tiistaina seura kiitti Amos Jäppistä (Thurgau, Sveitsi), Tuomas Tiaista (Tiikerit, Divari), Aarne Rissasta (Hawks, Divari), Niklas Tuomista (Hawks, Divari) ja Leevi Rantalaa (Hawks, Divari). Nimissä ei ole mitään outoa, sillä jokaisen siirto on jo julkaistu uuden joukkueen puolesta.

Kiitosten yhteydessä ErVi kuitenkin kertoi, että joukkueen sopimustilanne julkaistaan tällä viikolla. Jos Huhumaata katsoo, on joukkueeseen liitetty uusina kokeneita nimiä ja mielenkiintoinen tshekkivahvistus Josef Juha. Varsinkin kokeneiden pelaajien osalta Olli Wikstedtin, Roni Laasosen tai Erik Storgårdsin siirtoja voi pitää epävarmoina tässä vaiheessa.

Lähtijäpuolella huhutaan vielä Tuomas Ahon siirtoa SB Vantaaseen ja Jacob Kerolan sekä Robin Anderssonin siirtoa Divariin. Näille huhuille saattaa tulla piste sopimusjulkistusten yhteydessä.

Suhannon sopimus vahvistettiin

Jo pitkään vahvana tai varmana pidettyä Eppu Suhannon siirtoa Oilersiin ei tarvitse enää vatvoa, sillä Suomen mestari julkaisi tuoreimman kiinnityksen tiistaina. Suhanto, 27, on edustanut koko aiemman liigauransa Happeeta, johon hän liittyi B-juniori-iässä kymmenen vuotta sitten.

Liigapelejä puolustaja on pelannut kaudesta 2018-19 alkaen tasan 200 (42+50) ja on vuosi vuodelta kasvattanut pelillistä rooliaan.

– Olen seurannut Oilersia tiiviisti viimeiset vuodet ja meininki on näyttänyt todella hyvältä. Vuosi vuodelta täällä on menty eteenpäin ja Oilersin tekeminen on näyttänyt siltä, että tämä voisi olla minulle sellainen paikka, jossa voisin ottaa seuraavan stepin niin pelaajana kuin ihmisenäkin, pelaaja kommentoi siirtouutisen yhteydessä.