Naisten Divarin runkosarjan ohjelma on julkaistu – sarja alkaa 21.9.

SBS Wirmo oli viime kaudella naisten Divarin parhaita joukkueita. Kuva: Esa Jokinen

Salibandyn naisten Divarin runkosarja alkaa 21.9. 2024 ja päättyy 15.3. 2025.

Avauskierroksen ottelut ovat:
Blue Fox–SB Nivala
Pirkat–Häme Stars
Northern Stars–Jokerit
FB Factor–HaHe
SalBa–SBS Wirmo

Koko ohjelman näet tulospalvelusta

Naisten Divarin pelit ovat kaikki katsottavissa SalibandyTV:stä.

Näin pelataan

Naisten Divari pelataan kaudella 2024-25 valtakunnallisena ja yksilohkoisena sarjana, jossa on mukana 10 joukkuetta. Yksittäisinä otteluina pelattavassa runkosarjassa kukin joukkue pelaa 18 ottelua.

Runkosarjan jälkeen joukkueet sijoilta 1.-6. jatkavat F-liigakarsintoihin. F-liigakarsinnassa pelataan kaksivaiheiset pudotuspelit paras viidestä järjestelmällä ja karsinnan 2. vaiheen voittajat (kaksi joukkuetta) pelaavat F-liigassa kaudella 2025-26.

Runkosarjan 7.–8. sijoittuneet joukkueet jatkavat Divarikarsintojen 1. vaiheeseen ja 9.–10. sijoittuneet joukkueet karsivat suorasta putoamisesta Suomisarjaan. Divarikarsinnan 2. vaiheeseen osallistuvat Divarikarsinnan 1. vaiheen hävinnyt joukkue, putoamiskarsinnan voittanut joukkue sekä Suomisarjan loppusarjasta jatkoon edenneet 2 joukkuetta. Otteluparien voittajat pelaavat naisten Divarissa ja häviäjät Suomisarjassa kaudella 2025–26.