TPS-pelaajan melkein yhdeksän vuoden kuiva kausi katkesi – katso viikon tulokset ja koosteet

Kasperi Kantonen osui pitkästä aikaa liigassa. Kuva: Anssi Koskinen/F-liiga

Salibandyn pääsarjoissa pelattiin lokakuun ensimmäisellä viikolla.

Miesten liigassa nähtiin lauantaina pitkän putken katkeaminen, kun TPS kaatoi LASBin 6-1 Mäntyharjulla. Hyökkääjä Kasperi Kantonen iski turkulaisten 2-0-maalin ajassa 13.56. Se katkaisi pitkän kuivan kauden, sillä Kantonen osui edellisen kerran liigassa 17.1. 2016 Happeen paidassa. Sen jälkeen Kantonen pelasi 115 peliä liigaa maaleitta. Koko uran pistesaldo liigassa on nyt 3+3.

Mestarisuosikkeihin kuuluva Indians koki kovia menneellä viikolla. Maanantaina Classic voitti maalilla Eemeli Salinin iskettyä voittomaalin noin minuutti ennen loppua. Perjantaina Indiansilla oli suurta epäonnea, kun Oilers teki voittomaalin vain 13 sekuntia ennen loppua Jere Niemelän loukkaannuttua.

Lauantaina Indians johti KrP:ta Nokialla viimeiselle minuutille, kunnes kotijoukkue tasoitti ajassa 59.33. KrP voitti pelin jatkoajalla, joten espoolaisten viikon saldo oli yksi piste kolmesta tiukasta pelistä.

Viisi väitettä: TPS-persoona Kasperi Kantonen – ”Ei niillä pyyhkeillä mitään mestaruuksia voiteta”
Antaako salibandyrankkareiden löyhät säännöt liikaa vapauksia pelaajalle? ”Onneksi ei itse tarvinnut ottaa tuollaisia kiinni”
Näkökulma: Miksi vanhempia ihmisiä ei nähdä potentiaalisina katsojina ja asiakkaina?
Hurjan kauden pelannut supertähti Turunen on kärsinyt rasitusmurtumasta – ”Pelasin kisat kipeän nilkan kanssa”
Nieminen ryöpyttää lajitietäjiä – ”Monelle ”asiantuntijalle” tuli varmasti yllätyksenä”
Erikoinen aloitus kauteen – Indians piti yli kaksi viikkoa taukoa avauspelin jälkeen