Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä alspe

 1. Viikon kysymys: Vaihtuuko miesten Suomen mestari monen vuoden jälkeen?

  Olisi huonompi, tottakai majussa tarvitaan Kotilainen, Väänänen, Stenfors ja ... Oliko muita?, muuten Clasulla kehiin. :eek: Mielenkiintoista olisi nähdän miten Classicin kolmoskentällinen pelaa Ruotsia vastaan finaalissa.
 2. Miesten Divarin ottelut viikolla 37 (9.-15.9.)

  Tulospalvelu - Salibandy
 3. Viikon kysymys: Vaihtuuko miesten Suomen mestari monen vuoden jälkeen?

  Niin on, mutta ei auta vaikka saisi kesällä 10 Kainulaista tai 15 Astalaa jos ei tuota perusjujua valmennuksessa ymmärretä aivan täysin tai saada siirrettyä pelaajien kautta tekemiseen.
 4. Viikon kysymys: Vaihtuuko miesten Suomen mestari monen vuoden jälkeen?

  Niin kauan kunnes muukin maailma ymmärtää, että mestaruutta voittaakseen esim pelaajamateriaali tai ”kesän siirtoikkuna” ei ole se juttu. Classic ei voita maaleja tekemällä vaan omistamalla pallon kentällä ja estämällä vastustajien maalintekoa.
 5. Kesän/syksyn 2019 harjoitusottelut

  TPS - Nokian KrP 5 - 6 Nokian KrP - Floorball Team
 6. KalloCast

  Ainakin kannattaa jatkaa aiheesta liigajoukkueiden ketjuun.
 7. KalloCast

  Saattaahan noissa olla jotain henkilöönkin liittyvää, esimerkiksi motiongelmaa tai muuta epäselvyyttä. Sellaista, että pelaajalla on sopimus, mutta on esim. valmennukselle kertonut ettei löydä motia, tilanne on muuten vaan auki tms. Ymmärrän kyllä täysin tällaiset epämääräiset ja vajaat...
 8. Kesän/syksyn 2019 harjoitusottelut

  KrP:lla oli askissa kolmoskentässä vissiin junioreita, en tunnistanut heitä. Sivussa oli ainakin Krumins, Henttonen, Kaerla
 9. Kesän/syksyn 2019 harjoitusottelut

  Toisessa erässä KrP mätti TPS:ää aika hyvin kanveisiin, mutta kolmannessa erässä Hautaniemi yksistään taisi paukuttaa 4+1 tms. KrP:lla ainakin oli aika uudistuneet tai kokeilevan tuntuiset kentälliset askissa.
 10. Classic 2019-2020

  Paljonko vaikuttaa ehkä kahden maailman parhaan suomalaispelaajan siirto? Löytääkö Lastikka vireen ja paikan joukkueessa, isketäänkö suoraan Pylsyn paikalle. Onko joku nähnyt Lastikan Clasun riveissä vai onko loukkia tms. päällä? Ilman loukkaantumisia pelaava kokoopano lienee Lamminen - Salo...
 11. Kesän/syksyn 2019 harjoitusottelut

  Stand corrected, myönnetään että vedin mutulla koska luulin :-/ En ole futista näköjään niin seurannut, että tilastot menisi ulkomuistista oikein.
 12. 2019-2020 M2D Sisä-Suomi

  Maalikooste eilisestä Pirkat - RSS Panthers ottelusta
 13. Kesän/syksyn 2019 harjoitusottelut

  1) Yksittäisiä poikkeuksia sattuu silloin tällöin. 2) Ei saanut moni muukaan, mutta se taas ei kerro mitään salibandyliigan joukkuemäärästä ja toisaalta, TPS, Happee ja Oilers sai suurinpiirtein kaiken häntäpään joukkueilta. 3) Ketä kiinnosti? Oman paikkakunnan väkeä?
 14. Kesän/syksyn 2019 harjoitusottelut

  Ei olekaan ja siksi se on aika turha koko sarja.
 15. Kesän/syksyn 2019 harjoitusottelut

  Myös kaksi kierrosta olisi hyvä jos kannustettaisiin/vaadittaisiin liigaseuroja tekemään kotipeleistään isompia tapahtumia. Salibandyhan on voimakkaasti lasten laji joten siksi olisi tärkeää, että hallilla on muutakin kuin vain reikäpallon perässä juoksevat aikamiehet.