Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Conducting Analyst

 1. Viikon kysymys: Pelataanko salibandyn MM-kisat vuonna 2020?

  Aikovatko laumasuojaa haluavat olla eturintamassa hankkimassa tartuntaa vai olisko kiva että se riskinottaja olisi joku toinen?
 2. Viikon kysymys: Oliko Suomen Cupin finaalien vieminen Tallinnaan hyvä ratkaisu?

  Eikös se ole parempi, että tämän pikapelipelleilyn huipennus pelataan jossain poissa ihmisten ilmoilta ja ne vähätkin paikalle eksyneet ovat toivottavasti niin jurrissa etteivät tajua muutenkaan ajankulua tai kykene laskemaan montako pelaajaa kokoonpanossa on.
 3. A-poikien SM-sarja 2019-2020

  Tahaton vai tahallinen väärinymmärrys? En suinkaan väheksy pelejä kuvaavia vanhempia tai muita vapaaehtoisia., kun tiedän kuinka hankalaa on saada joku uhraamaan oma pelin katselunsa keskittyäkseen kuvaamiseen. Tässä aikaisemmassa viestissä olleessa yhtälössä saattaisi joku omaa vapaa-aikaansa...
 4. A-poikien SM-sarja 2019-2020

  Ja sitten kun se kuvaaja haluaa jonkun korvauksen siitä että katsoo peliä jonkun kameran takaa, niin menee joukkueen kassa miinukselle.
 5. Jokerit keräsi ison kasan jäähyjä PS Vissyä vastaan

  Olen näissä tapauksissa ajatellut, että jos samoille tuomareille aina sattuu ja tapahtuu, niin tuomarit katsokoon peiliin. Jos samalle joukkueelle/pelaajille aina sattuu ja tapahtuu, niin katsokoon pelaajat peiliin. Kumpi sääntö tässä sitten mahtoi olla sopivampi?
 6. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Saataisiinko vielä yksi kierros oikeusturvalautakunnassa?
 7. Gamesaver ja Solidsport lähettävät ensi kaudella juniorisalibandyn otteluita

  Joku voisi liitolle kertoa, että tämä ei ole jääkiekkoa, jossa jokainen liigatason pelimies on monipäisen agenttijoukon kiinnostuksen kohteena. Ei näitä junnupelejä varmaankaan katso kuin kaiken jo kausimaksuissa maksavat vanhemmat ja sarjan pelaajat.
 8. Gamesaver ja Solidsport lähettävät ensi kaudella juniorisalibandyn otteluita

  Kuulemma kuvaajan kameran ja suojaustarvikkeiden pitää turvallisuussyistä olla samaa merkkiä. Ei siis mitään Ismatin kuorta ja Applen puhelinta.
 9. GRIPPIGATE! Sääntömuutos grippien käyttöön

  Korruptiolund voisi olla huolissaan kaikenlaisista liiton hyväksymistä pilipalimailoista, joista menee varsi poikki pienestäkin kolhusta. Isompi turvallisuusriski on se katkennut maila ja sen osat kuin KH-grippi. Liitto voisi jatkossa vaatia että mailan pitää katkeamatta kestää, jos sillä...
 10. GRIPPIGATE! Sääntömuutos grippien käyttöön

  Tässä tapauksessa liiton mies on myöntänyt syyn olevan kilpailun rajoittamisessa ja mailavalmistajien myynnin turvaamisessa. Tällainen puhe voi kiinnostaa muitakin kuin lajiniiloja. Lapojen osalta turvallisuus tosin voi olla kuumaliiman varassa vaikka samaa merkkiä varren kanssa olisivatkin.
 11. GRIPPIGATE! Sääntömuutos grippien käyttöön

  Kai GrippilundLiljelund on varmistanut että tämä kestää KKV:n ja myös Urheilun oikeusturvalautakunnan tarkastelut? Tuo ulostulo siitä kuinka tällä estetään kilpailu oli aika varomaton ja voisi sanoa että amatöörimäinen moka sanoa ääneen.
 12. GRIPPIGATE! Sääntömuutos grippien käyttöön

  "The main reason behind the proposal is to secure the business for the manufacturers" - FloorballToday Vastaus lukee linkissä. Jotain älyvapaata mutinaa toki jostain turvallisuudesta kehnoksi savuverhoksi, mutta lopulta kyse on siitä missä liiton päätökset tehdään. Johan sen edellinen...
 13. GRIPPIGATE! Sääntömuutos grippien käyttöön

  Liljelundin ideapaja se jaksaa tuottaa älyttömiä ajatuksia toisensa perään ja selitykset tuttua samaa laatua.
 14. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Siirtolistan mukaan pari pelaajaa lähti Granista länteen päin. Jos pitäisi veikata, niin Granissa pelataan ensi kaudella aluesarjaa.
Ylös