Siellä on parit jutut, mitä muualla ei ole. Liikuntatieteellisellä jo itsessään on eri urheilulajien osalta ihan ainutlaatuinen veto- ja pitovoima. Jälkimmäinen, kun etäopiskelukaan ei onnistu.
No eihän tonne mitään Top 20 pistetilastoa pestata, vaan rakennetaan valittuun pelitapaan erilaisine rooleineen mahdollisimman hyvä ja yhteensopiva sopiva joukkue. Ja sitä on rakennettu koko projektin ajan.
Tottakai. Kärjistetty rautalankaesimerkki:
Jos tarkoitus on laukoa maali ja vedon jälkeen mailan saatto osuu päähän, se on kakkonen.
Jos tarkoitus on vahingoittaa vastustajaa ja lyöt pesäpallolyönnillä päähän, on se ulosajo ja oletettavasti pitkähkö pelikielto.
Valtakunnallisten sarjojen pelaajamäärät kuvaa jo aika hyvin.
Toinen mittari, mitä eri lajeissa käytetäänkin, on palkattujen henkilöiden (seuratyöntekijöiden, valmentajien yms.) määrä.
Samanlainen tuo rakenne on ollut aika kauan, että kaksi-kolme viimeistä joukkuetta ei montaa voittoa sarjakaudella saa, viimeinen usein 0-4.
https://fliiga.com/fi/historia/miesten-sarjataulukot-1986-2020/
Puhuttavia ja epäselviä tietysti ja paljon sattumaa, virhepomppua tai vastahyökkäyksen vastahyökkäyksen vastahyökkäyksiä. Huikean taidon lisäksi juuri nämä joukkueiden käsikirjoituksista poikkeavat epävarmuustekijät tekee palloilulajeista juuri niin mielenkiintoisia, mitä ne on.
Veikkaan, että nottajokisilla on vähintään yhtä äänekäs faniryhmä kuin Inkkareilla. Ja veikkaan, että Otahalli on täynnä joka tapauksessa, kun hallin kapasiteetti on 750 henkeä. Ja ensimmäistä mitalia metsästetään kotona.