Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä JoQ vaan

 1. Miesten finaalisarja Classic-Nokian KrP

  Voisiko tehdä oma keskustelu hallien arvosteluille. Kiinnostaisi enemmän pelilliset tapahtumat. Eikös kuuluisi olosuhde osioon?
 2. IFF

  Eiköhän kannattaisi keskittyä 3x20 min otteluihin. Tuskin koskaan Salibandy Olympialaisiin tulee pääsemään. Ja onhan jo heitetty ajatus että Olympialaiset nykyisessä muodossa on jo aikansa elänyt ja nykyinen maailmanmeno on kriisien ja tautien takia mahdottomuus. IFF voisi keskittyä panostamaan...
 3. Miesten F-liigan ottelut viikolla 39 (27.9.-3.10.)

  Kuten sanoin, harjotellaan.
 4. Miesten F-liigan ottelut viikolla 39 (27.9.-3.10.)

  Ainahan voi olla katsomatta Cn kotiotteluita, jos se niin hankalaa. Eiköhän hommat parane kun reenataan.
 5. Viikon kysymys: Onko salibandy liian vaarallista nykyään?

  Ikäviä tapahtuja sattuu. Mutta on esim. Espoossa on ollut jo aikaa tiedossa että on vaarallinen. Nyt vaan osui. Vaparin arvoinen. Pelitilanne. Jos nyt ei sinne pehmusteita laiteta niin siirretään vaan seuraavaa osumaa.
 6. Huhumaa: Miesten F-liigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2021-22

  Wiler ilmoittti 24.4 että Savonen Classiciin.
 7. Miesten F-liigan finaalisarja Classic-Oilers

  Finaalien päättötodistukset: Rasmus Kainulaisen pisteissä virhe. Moraalisesti olisi Rassen viiva muutettava nollaksi. 1, 0, 2, 4 joten on kokonaisarvosana: 1,75. ;)
 8. Miesten F-liigan finaalisarja Classic-Oilers

  Eikö kukaan huomannut nuoremman Kainulaisen Lastikan selkään ajoa, kun Johanssoni teki toisen maalinsa? Oli toinenkin pallottoman pelaajan selkään ajo samalta mieheltä.
 9. Miesten F-liigan välieräsarja Classic-Nokian KrP

  Ainoa mikä pätee on, että kun maali hyväksytään keskipisteen aloituksella. Junnuille painotin että niin kauan pelataan kun pilli soi. Ihmisille vaan tapahtuu vahinkoja. Taisi tuomarikin sen todeta. Jokainen voi alkaa tuomariksi jos luulee olevansa niin hyvä.
 10. Miesten F-liigan välieräsarja Classic-Nokian KrP

  Käsitääkseni cupin peleissä ei tarvitse tehdä pressiä.
 11. Pääkallo-extra

  Palatakseni U19 MM 2013 kisaan. Yksi "minäitse" pelaaja saa aikaan paljon vahinkoa joukkueessa. Valitettavasti näin kävi. Ja kuten Salo kapteenina sanoi, että välierä pitää voittaa, että voi voittaa kultaa.
 12. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  itse kuvannut 6 vuotta pelejä Sbetiin. Nyt kaksi kertaa reenannut kunnon vehkeitä. Kaikki asiat muuttuu kun tehdään kunnon lähetyksiä. Ajattelun on muututtava totaalisesti varsinkin kameramiehillä. Ei vaan kuvata peliä. Vaaditaan kunnon tiimi ja sitoutunut. Ja kuvauskalusto pitää olla hyvä. Ja...
 13. KalloCast

  Savonen oli 2014 ensimmäinen varamies jos joku kenttäpelaaja loukkaantuu. Ei päässyt sen takia edes katsomaan paikanpäälle katsomaan kisoja. Piti olla hälyssä.
 14. Viikon 50 pääkirjoitus, 22/2020

  Sveitsissä kumminkin kuvataan kaikki pääsarjojen pelit. Eikä siellä todellakaan lipputulot kata mitään. Siellä budjetti kattaa koko kauden. Swiss unihockey tv tyyppinen ratkaisu olisi hyvä. Pitäisi olla liiton juttu. Mutta jos ottaa huomioon miten liitti hoitaa esim. jokavuotisen tilasto...
 15. Miesten F-liigan ottelut viikolla 48 (23.11.-29.11.)

  Kyllähän Iiskolan ja Pesun maalit oli hienoja maaleja. Poikkari ja sai tyhjiin pistää. Pakit ihan väärässä paikassa. Outoja virheitä Cllä. Oilers piti koko pelin ajan prässiä päällä, joten peli muistutti aika paljon Sveitsin juoksemista. Oilerssin peittopeli maalilla oli kunnossa. Ei montaa...
Ylös