Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Kazuri

 1. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  M-Team-Oilers taitaa tulla taas gamesaverista.
 2. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Just näin menee
 3. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Pientä veikkausta voisin heittää, tulee sitten ihan sen perusteella mitä olen seurannut, eli jos menee metsään niin korjatkaa toki. Aikataulujakaan en ole tarkistanut, mutta oletan miesten pleijareiden menevän päällekkäin A-junnujen kanssa. Sen enempää en pelaajistoa yms tunne, eli perustelut...
 4. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Nokialla jälki ollut myös vähän kyseenalaista viime peleissä heti liigavahvistusten oltua omissa peleissään.
 5. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Tänään puolenpäivän aikoihin taidetaan tehdä valinnat. Varmaan pian sen jälkeen tulee julkiseen tietoon myös.
 6. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  M-Teamin miehethän jäivät nyt ulos pleijareista, joten uskon täyden panostuksen olevan A-junnuissa heti Ervi-pelistä lähtien. Välieriin uskon riittävän tolla porukalla.
 7. Maanantaina yksi liigapeli, jossa KrP päihitti Kooveen (18.2)

  Kävi alkukauden pelailemassa M-Teamissa, mutta ei vissiin oikeen ottanut tuulta alleen j anyt näyttää olevan takaisin tiikereiden A-junnuissa.
 8. Maanantaina yksi liigapeli, jossa KrP päihitti Kooveen (18.2)

  Niinkun vähän jo kirjottelin aikasemmin, M-Teamilla aika lailla erilliset rungot kuitenkin edustuksessa ja A-junnuissa lukuunottamatta molemmissa urakoivia. Jos pelaajakierto on vähäistä niin en tiedä pitäiskö edustuksen ja asm tulosten heijastua jotenkin toisiinsa.
 9. Maanantaina yksi liigapeli, jossa KrP päihitti Kooveen (18.2)

  Mistä ASM joukkueesta puolet mahtuu seuran edustusjoukkueen kokoonpanoon? M-Teamin edustuksella runkopelaajat olleet pitkään kasassa, tämänkin takia junnuille ei niin paljon pelejä divarissa lukuunottamatta jo siellä pelaavia. Jossain vaiheessahan väkisin tulee nuorennusleikkaus ja sitten...
 10. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Tätä seuraan mielenkiinnolla jumbokamppailun lisäksi, M-Teamilla voi kotietu karata, mutta vastaavasti mahdollisuudet on ihan ok vielä 2. asti. Hyviä pelejä edessä pleijareita silmällä pitäen. Jos Ervi on varmistanut jo tippumisen ni voi olla että tulee lopulta selvä matsi. Mielenkiintoista...
 11. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Aika kelvottoman laatuisia noi Tiikereiden striimit ni ei viitti edes katsoa
 12. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Lasbilla se hyvä tilanne, että puolustusvoimat ei vielä ole rokottamassa kokoonpanoa. Siinä voi olla juuri iskun paikka jos muilla joukkueilla juuri nyt vaihtuvuutta ja vajaita kokoonpanoja.
 13. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Heitetääs itsekin jotain, ni voidaan palata runkosarjan jälkeen katsomaan kuka pääsi lähimmäksi: Oilers SPV Classic M-Team Nokian Krp Happee TPS Tiikerit - Steelers - Koovee Lasb - Ervi
 14. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Ja sitä edeltävistä seitsemästä pelistä 5 kolmen pisteen voittoa. Ihan turha katsella liikaa viimeisiä pelejä kun joukkueet pelaavat eri järjestyksessä "kovia" jengejä vastaan. Se on totta että jos M-Team meinaa pärjätä niin toisella kierroksella täytyy napata pisteitä myös kärkipään joukkueilta.
 15. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Ei mitään pois M-Teamilta, eivät jättäneet paljon mahdollisuuksia Kooveelle, mutta myrskyvaroitus ehkä vähän vahvasti sanottu. Sanoisin kyllä että M-Teamin olisi pitänytkin tuo hoitaa ilman suurempia vaikeuksia.
Ylös