Pääkallo.fi

A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

Viestejä
5
Oilers – Tiikerit sarjasta vielä muutamia huomioita kaksi peliä paikan päällä nähneenä ja yhden netin välityksellä. Ensinnäkin oikea joukkue meni jatkoon. Oilers oli pelillisesti ja henkisesti niskan päällä ja varsinkin kahdessa ensimmäisessä pelissä Tiikereillä ei ollut lopulta mitään palaa. Kolmas peli oli todella tiukka loppuun asti ja olisi voinut kääntyä lopulta kummalle tahansa. Tuomarit vihelsivät loistavasti ja koko ottelusarjassa ei annettu yhtään jäähyä. Kertonee siitä, että molemmilla joukkueilla oli fokus olennaisessa eli itse pelaamisessa. Sarjassa nähtiin hyvää maalivahtipelaamista ja kummassakin päässä kenttää kassarit suoriutuivat erinomaisesti. Oilersilla laajempi katras onnistujia ja kärkiyksilöt paremmalla pelipäällä. Tiikereistä puhtaat paperit pienemmällä roolilla läpi koko kauden operoineelle osastolle. Ja vaihtopenkkien päissä Lammi otti selkeän niskalenkin kokeneesta Pajusta. Tiikereiden ”hurmospeli” otettiin pois ja ottelusarja satoi pelillisesti Espoolaisten pussiin.
 
Viestejä
1,163
Hyvä lähtökohta aamuun, kun tulospalvelun mukaan tänään ei pelata🤔. Tänään kuitenkin 3 puolivälierämatsia ja Salibandyliigassa käsittääkseni myös pelataan. Lisäksi varatulospalvelu myös alhaalla😂
 

Liitteet

  • IMG_3953.PNG
    IMG_3953.PNG
    637.2 KB · kertaa luettu: 19

Pipsapossu

Välierissä Oilers ja SPV puhtaasti 3-0. Näyttäisi siltä, ettei puolivälierissä hirveästi yllätyksiä nähdä, kun M-Team ja Classic johtaa omiaan 2-1.
 
Viestejä
64
Runkosarjan neljä ensimmäistä ratkovat mitalit.
Onkos välieräparit nyt sitten Oilers - M-Team ja Classic - SPV ? Ja kotietu runkosarjan ykkösellä ja kakkosella?
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
18.30
3.055.401.75
Näytä kaikki
>
Viestejä
1,393
LASB ja TPS säilyttivät paikkansa SM-sarjassa. LASB vs Karhut oli kyllä hieno peli ja tiukka ihan loppuun asti.
Karhuilla oli yleisesti aika tyly matka Hämeeseen. Ukot hävisi steelersille Hämeenlinnassa, a-junnut Hollolassa LASBille ja C-tytöt myös Hollolassa LASBille.
 
Viestejä
8,026
Nyt vain toivomaan, ettei edustuksen pelit osu päällekkäin.
 

Pipsapossu

Nyt on jännä nähdä miten pelaajaruletit pyörii. M-Teamiin ei vaikuta mitenkään, mutta Classicilla ja Oilersilla on pelaajia edustuksessa. SPV:llä vain Hakanen puolivälierissä.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
18.30
3.055.401.75
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös