Pääkallo.fi

06-Pojat 2020-2021

Viestejä
140
merikosken instagramin puolella on paljon viha tai niin sanottuja trolli kommentteja wirmon sb vantaan ervi idän ja ypan pelaajilta osa ehkä poistanut jo kommenttinsa mutta voisi joukkueen valmentaja pitää puhuttelun asiasta pelaajilleen

Toisaalta päivityskin oli ainakin jossain määrin vastustajia aliarvioiva, joka suorastaan kerjäsi teinipoikien asiaan tarttumista kun tilaisuus tuli.

Enkä siis missään nimessä tarkoita, että hyväksyisin pilkkaamisen. Ei vaan tullut kauheana yllätyksenä.
 
Viestejä
8,035
Toisaalta päivityskin oli ainakin jossain määrin vastustajia aliarvioiva, joka suorastaan kerjäsi teinipoikien asiaan tarttumista kun tilaisuus tuli.

Enkä siis missään nimessä tarkoita, että hyväksyisin pilkkaamisen. Ei vaan tullut kauheana yllätyksenä.

Joka leikkiin ryhtyy niin se sit ryhtyy kans.
 
Viestejä
137
Kyllähän Merikoski itse tuon leikin osaltaan aloitti, kun julkaisi seuraavan päivän vastustajia aliarvioivan viestin. Jos siitä sitten pikku kuitit saa niin hieman turhaa on asiasta muita moralisoida. Ja selvennyksenä vielä etten missään nimessä kannata minkäänlaista vastustajan pilkkaamista tms mutta jossain määrin sen ymmärtää esiteini ikäisiltä provosoituna mutta ei missään nimessä joukkueen viralliselta instatililtä.
 
Viestejä
1
Ensi viikonloppuna leivotaan vielä ainakin kaksi kovaa joukkuetta mukaan Steelers ja Fosu. Lyön viikkorahat kiinni, että nämä nousevat toisessa aallossa SM sarjaan. Fosun on harjoitellut tasaisesti ja heillä on hyvä boogi, eikä sitä vähennä joukkueen riehakas kotiyleisö. Steelers kaatui kovassa nousussa olevaan Oilers Black joukkueeseen, mutta se ei vähennä joukkueen nälkää ja osaamista uuteen yritykseen. Yks mielenkiintoinen on Indians. Joukkueen rosteri on kunnossa, joukkueessa oli jo valmiina hyviä taitopelaajia, joita täydensi Granin pelaajat sekä viidestä seitsemään Oilersin pelaajaa kevään aikana! Nyt valmennuksen haaste on saada joukkue SM sarjaan ja pikaisesti pelaamaan hyvin yhteen. Tämä on seurattava joukkue ensi viikonloppuna. Oilersin metroon hypänneet pelaajat heiluttivat Oilersin peliasetelmaa ja joukkueet jakaantuivat selkeästi edustukseen ja kilpaan tälle kaudelle. Oilers Black pojat tulee olemaan rautaa; joukkue koostuu pitkään yhdessä pelanneista pojista, ammattitaitoinen valmennus ja taustajoukot. Käy katsomassa IG tili, niin vakuutut. Katsomohuhu kertoo, että Indiansiin lähteneillä Oilers pelaajilla paloi hihat viime kauden peluutukseen joukkuessaan kun yhdellä huippuketjulla ratkottiin pelejä. Oilers teki korjauksen keväällä: nimitti edustukseen nuoret päävalmentajat ja kilpajoukkueen vetovastuun otti pitkän linjan päävalmentaja motivoimaan joukkueeseen jääneet pelaajat lajiin.
 
Viestejä
22
Tampereen suuntaan Classic Rediin kysymys, että mikä on pojan tilanne liittyen siihen viimeiseen peliin Porvoossa. Nimimerkki 4 metrin päästä tilanteen nähnyt.
 
Viestejä
22
Ikävä loukkaantuminen tapahtui tahattomassa tilanteessa. En kommentoi asiaa sen enempää ennen kuin kuulen tai luen Tampereen suunnasta jotain. Tsemppiä ja paranemisia sinne.
 

yyz

Viestejä
661
Voisiko joku laittaa arviota sarjataulukon sijouttautumisista?
Kannattaa seurata tätä ketjua:
 
Viestejä
80
Mitkä ovat mielestänne aluesarjoissa pelaavat, arviolta parhaimmat SM-sarjasta ulos jääneet joukkueet? Pystyisikö näistä joku jopa keväällä haastamaan SM-sarjan joukkueita?
 
Viestejä
80
Mites tuo BB-88 joka kai muuttui nyt SB Heinolaksi? Pelaajat jopa viidestä kuudesta eri kunnasta?
Voittanut vuosia mm. LaSBin, Pelicansin, Hatsinan, KaPan, Welhot jne.
Tämän kauden treenipeleissä ilmeisesti voittanut kaikki treenipelit ja pääosan edellisistäkin?
Tänään ilmeisesti voitti Kapa/Hatsinan sekä C1- että C2-joukkueet mennen tullen, jotain 13-5 jne.
 
Viestejä
265
Tuo mainittu Heinola vaikuttaa kyl kovalta joukkueelta. Toivottavasti pääsee vielä pelaamaan kovempiin sarjoihin ettei voita kaikkia pelejä.
 
Viestejä
4
Mites tuo BB-88 joka kai muuttui nyt SB Heinolaksi? Pelaajat jopa viidestä kuudesta eri kunnasta?
Voittanut vuosia mm. LaSBin, Pelicansin, Hatsinan, KaPan, Welhot jne.

Noh, noh. Niin se vaan nuo värilasit muuttaa tuon muistinkin itselle mieluisaksi. Mutta laitetaas tähän nyt muisteluiden sijaan ihan faktaa pöytään. Eipä ole tosiaan tainnut BB-88 voittaa Pelicansia ainakaan pariin vuoteen vaikka Pelicans onkin peluuttanut noissa peleissä tasaisesti kaikkia pelaajiaan. Eikä ole kyllä ollut edes lähelläkään voittaa!

Olisikohan BB-88 kerran voittanut v. 2018, kun Pelicans oli jo varmistanut alkusarjan voiton, niin viimeisessä merkityksettömässä pelissä taisi BB-88 voittaa. Tämän jälkeenhän tiet erkanivat, koska Pelicans jatkoi ylempään jatkosarjaan ja BB-88 meni ALEMPAAN sarjaan. Pelicans eteni tällä kaudella aluefinaaliin ja BB-88 taisi voittaa alemman sarjan haastajafinaalin. Tosin tuotakin 'voittoa' taidettiin Leppäkorventiellä pullistella kuin suurempaakin mestaruutta.

Ja kyllähän tuosta lähihistoriasta löytyy ihan Hatsinan voittokin BB-88:sta. Lammin poikien pelit ei kiinnosta, joten niistä en osaa/jaksa dataa sen kummemmin kaivaa. No, sattuipa nyt kuitenkin yksi tulos suoraan silmiin, niin laitetaan sekin näytille.
On se kova porukka toi BB-88, kun voittavat vaan vuodesta toiseen. Korkkia kiinni pikkuhiljaa!

1599426572359.png

1599426639024.png

1599427002627.png

1599427303575.png
 
Viestejä
80
Siinähän sitä tuli hyvää dataa kerrakseen. Näköjään voitot ovat nettisivujen uutisia tutkiessa etusijassa. Toki tuolla sivuilla lukee että haastajafinaalissa voittivat ensimmäisenä liiton sarjavuonnaan juuri Pelicansin, olikohan edes oikea tieto? Viime kaudella näköjään kuitenkin voittivat tappiotta alkusarjan ja pelasivat ylemmässä jatkosarjassa. Lisäksi nettiuutisien mukaan pelasivat 05-ikäisissä alemmassa jatkosarjassa jo SB Heinolan väreissä. Siellä tulosten mukaan voittivat tuon alemman jatkosarjan tappioitta.
Toki kun tietoja kaivelee niin niinhän nuo voitot uutisoinnissa aina nousee esiin. Eivät ole tosiaankaan läheskään kaikkia pelejään voittaneet. Kun ovat pelanneet kahta sarjaa niin siitä niitä pelejä niin paljon tuleekin. Nopeasti laskettuna voittoprosentti kolmen vuoden aikana jäänee kyllä reilusti alle 90 prossan.
Olin siis väärässä!
 
Viestejä
80
Sorry, toivottavasti ei ollut liian provosoiva keskustelun avaus. Sillä noita nettiuutisia tulee siis googletettua mm. hakusanoilla
salibandy+06-pojat+voitto
Ja sitten tarkentaen eli lisäten seuran nimen esim. salibandy+06-pojat+voitto+Leba/Josba ja salibandy+06-pojat+voitto+BB-88
Näillä tiedoilla hakusessa uutisointi ja sen perusteella mahdollisesti aluesarjoista ponnistavat nimet.

Uutisointi eri seuroilla on näköjään hyvinkin vaihtelevaa. Tuolla kulmakunnalla kyllä viimeisen kolmen vuoden aikana ykkönen on ollut selkeästi Leba/Josba mutta nyt ykköspaikan on vienyt Pelicans.
 
Viestejä
4
Minä vain oikaisin tuota mainintaasi, jonka mukaan BB-88:n kohdalla kyseessä olisi alueen ylivertainen joukkue, joka on jo vuosia voittanut muut alueen seurat. Sinälläänhän BB-88:sta lienee enää turha väitellä, kun seuraa ei taida enää olla -06 ikäluokassa vaan yhdistynyt SB Heinolaan.

Voittoprosenteilla ei ole mitään merkitystä sekalaisissa otteluissa. Tasoerot ovat kuitenkin niin suuria noissa alueiden alemmissa sarjoissa, että ei niissä voitetuilla otteluilla luulisi kenenkään kylän raitilla leijuvan. Voittoprosentteja voi halutessaan laskea esim. SM-sarjassa, jossa kaikki kohtaavat toisensa ja joukkueet ovat etukäteen suht' tasavahvoja. Niistä voi sitten jo vetää vähän johtopäätöksiä joukkueiden voimasuhteista.

Mutta laitetaanpa voittoprosenteista kiinnostuneille taas faktaa tarjolle, kun niitä mainostettiin. Mielestäni tässä ensimmäinen kausi eli 19-20, jolloin BB-88 pääsi pelaamaan kovempitasoisia pelejä ylemmässä sarjassa, joista voinee sitten jotain johtopäätöksiä vetää.

Voittoprosentiksi BB:lle tuossa sarjassa 50. Tosin sarjahan jäi kesken. Eli kyllä se voittoprosentti tuppaa vaan laskemaan, kunhan vastustajat kovenevat ellei sitten kyseessä ole todella kova joukkue.

1599499548234.png
 
Viestejä
80
Eli alkuperäinen kysymys oli siis etsiä haastajajoukkueita josko niitä löytyisi. Nostin nettiuutisten perusteella BB-88:n kautta SB Heinolan listoille arvioitavaksi.
Mitkä ovat mielestänne aluesarjoissa pelaavat, arviolta parhaimmat SM-sarjasta ulos jääneet joukkueet? Pystyisikö näistä joku jopa keväällä haastamaan SM-sarjan joukkueita?
Vastauksia tuli;
Ainaki Welhot, Karhut ja Merikoski
 
Viestejä
145
LeBan -06 poikien ykköskaverit pelaavat ensikaudella pääsääntöisesti -05 sm-sarjaa. Mutta ovat mahdollisuuksien mukaan myös -06 käytettävissä. Silloin kun ovat mukana on LeBan -06 porukka tosi kova.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös