2018-2019 Pohjois-Suomi M5D lohko 32 (Lapin lohko)

Viestejä
11
#21
Rokokoo kuului pelanneen harjoitusottelun 23.10. Santa's United II:sta (Akatemia, 3. div) vastaan Ounasrinteellä.

Ottelu oli ollut ilmeisesti 45 min jälkeen 3-3 ja jatkoerässä Akatemia kairannut voiton 5-3 (erät 1-1), (1-2), (1-0) ja (2-0). Lienee hyvää vaihtelua Rokokoolle kovempaa vastusta vastaan pelatut treenipelit Jokiväylän Änärikaukalossa keskenään höntsäilyyn verrattuna.

Edellisessä viestissä mainitun Kuusamon turnauksen lisäksi lauantaina sarjaa pelataan Rovaniemellä, kun Rokokoo, SBC Levi II ja KäKi tahkoavat toisen turnauksen otteluissa. Odotan Levi kakosen kasvojenpesua.
Rokokoo sitten ilmeisesti jonkun verran kehittynyt joukkueena. Saattaa jopa haastaa levi 3:n ja kuhan, jos jatkaa hyviä otteita!
 
#25
[...] SBT Tornion junnuporukka tuli puolestaan hyvällä tatsilla mukaan sarjaan ja kairasivat jo avausvoiton. Kauden loppupuolella voi olla paha vastus konkariporukoille.

[...] Varmasti snaipperikonkareiden ja nuorten pikakiitäjien yhteispeli alkaa toimimaan paremmin kauden edetessä.

[...]
Katohan vain, tässähän saa alkaa harkita ennustajaeukon uraa 😎

Tällä kertaa en päässyt paikan päälle seuraa pelejä. Youtubesta löytyvien SBT Tornion ja Rokokoon videointien, SBC Levin otteluraporttien sekä tilastokatsauksen perusteella Santan kyntämistä lukuun ottamatta yllätyksellinen kolmas sarjaturnaus. Mikä mättää Levi kolmosella?

Lisäksi kummastuttaa otteluohjelma. Osa porukoista on pelannut kaikki keskinäisensä jo tämän vuoden puolella ja sitten kohtaavat toiset joukkueet ensimmäistä kertaa vasta ensi vuoden puolella?!
 
#27
Tällä kertaa en päässyt paikan päälle seuraa pelejä. Youtubesta löytyvien SBT Tornion ja Rokokoon videointien, SBC Levin otteluraporttien sekä tilastokatsauksen perusteella Santan kyntämistä lukuun ottamatta yllätyksellinen kolmas sarjaturnaus. Mikä mättää Levi kolmosella?
Levi III:n olen nähnyt pelaavan harjoitusotteluissa syksyllä ja itselleni jäi sellainen kuva, että tuo joukkue on liikaa muutaman kärkiyksilönsä varassa. Kun parhaat kaverit eivät osu tolppien väliin joka pelissä, niin silloin ratkaisijoita ei löydy taustalta ja se vaikuttaisi nyt realisoituvan tehottomien tappioiden muodossa. En oikein muuta selitystä keksi Levi III:n suhteen, laajuutta ei vaan ole tarpeeksi.

KuHan tappio yllätti itseni, odotin joukkueen hoitavan sarjan selvästi nähtyäni tulokset kauden alun turnauksista. Rovaniemen turnaus haiskahtaisi hieman alisuorittamiselta heidän osaltaan. Rokokoo jatkaa hyvää suorittamista ja Levi II näytti, että joukkueessa on potentiaalia parempaan kuin alkukauden tulokset näyttivät, ja kauden aloitus on ollut pelaamista todellisen tason alapuolella. Tornio on yllättänyt täysin positiivisesti, kun olen videoista vilkaissut joukkueen otteita. Ennen kautta odotus oli samaa tasoa kuin Tornion muutaman vuoden takaisella kakkosjoukkueella, joka ei häävisti loppupeleissä pärjännyt miesten peleissä vitosdivarissa.

Mielenkiinnolla odotan kyllä kauden jatkoa, viime viikonlopun yllätykset toivat mukavaa vaihtelua.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.