Pääkallo.fi

2019-2020 M2D Sisä-Suomi

Viestejä
7
Keihäs ottanut ensimmäisen voittonsa 23.10. KrP Akatemiasta. Kahden maalin päästä tasoihin ja jatkoaika aika selkeesti Kalvolan omaa pyörittelyä.
KyPo pitää nyt perää, peräti 4. peräkkäinen häviö tuli viikonloppuna, missä mättää?
 
Viestejä
10
Onko Ilves saanut itse L.Vänttisen riveihinsä. Ainakin näin oli viikonlopun pelissä Ku-68 vastaan.
 
Viestejä
79
Jaa materiaali ei "yksinkertaisesti" riitä kolmella mainitsemallasi sählyjoukkueella?
Aika lailla pohja kommentiltasi lähti heti seuraavan kommentoijan myötä, jolla OIKEASTI oli myös tietoa viime kauden 3d.lohkovoittajan Kalvolan Keihään tilanteesta, jonka riveihin mukaan nimetty "ihan sählyliigaa" pelanneita entisiä junioreita. Samoin heti avauspelissään SR IV pyyhki edarilla lattiaa, joten ei ihan vakuuta tämä analyysisi.

Hienosti olit myös perehtynyt etukäteen sarjajärjestelmään ja mutuilit sarjan olevan käytännössä suljettu, ennenkuin vaivauduit tarkistamaan asian.

On se kumma kun näitä kaiken maailman asiantuntijoita ilmaantuu kuin sieniä aina syksyisin ja alkavat sohviltaan käsin huutelemaan lausuntojaan. Ja joka kerta sama laulu: vihkoon menee.

Et ole selvästikään perehtynyt joukkueiden tilanteisiin ja seuraat niitä näitä vähän somesta sivusta; painoarvo tällä "voimasuhdeanalyysillä" soikea nolla.
Bongasin tän kommentin hieman jälkijunassa vasta nyt ja haluan korjata paris asiaa. En suinkaan ”vähän somesta” seuraile sarjaa vaan ihan aktiivisesti seuraan sarjaa usean muun sarjan ohella ja ainakin uskon tuntevani edelliskauden joukkueet melko hyvin nähtyäni niistä jokaisen kentälläkin. Mutta juurikin tästä syystä, monia sarjoja seuraavana, kaikkien paikkakuntien seurojen systeemit eivät ole tiedossa ja hieno juttu että esimerkiksi nousijajoukkue Kalvolasta saatiin hyviä lisätietoja. Ennustajiahan tässä ei olla, mutta eipä tää nyt muutaman kierroksen jälkeen täysin vihkoonkaan näytä menneen. Keskikastiin ja häntään ennakoitujen joukkueiden tasoero on nähtävästi sen verran pieni että alun perusteella sijat 4-11 voi vielä mennä ihan miten tahansa. Musta olisi vaan hienoa saada keskustelua enemmän myös ns. ”pienemmistä” sarjoista, eikä sitä saada koskaan aikaiseksi jos jokaisen ennustuksen ja analyysin on mentävä sataprosenttisesti nappiin. Katsotaan mitä kausi tuo tullessaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
79
Onko Ilves saanut itse L.Vänttisen riveihinsä. Ainakin näin oli viikonlopun pelissä Ku-68 vastaan.
Vastapainona Naskali ja Suoniemi siirtyneet KooVeen riveihin pelaamaan miesten Divaria. Mielenkiintoista nähdä millaista jälkeä Vänttinen saa vielä aikaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös