Pääkallo.fi

2019-2020 M4D Pohjois-Suomi lohko 24.

Viestejä
31
Kuukauden päästä starttaa 4.divisioonan lohko 24 ja lohkon joukkueet ovat:

HaBa
Tempo
OYUS
YNM
SB Hurricane
SieSi
SC Lääderi
Papas III
SBT PuRy
PYPS

Ketkä ovat ennakkosuosikkeja? Kuka voittaa sarjan?
 
Viestejä
31
SB Hurricanen järjestämässä Thunder Cup turnauksessa isäntäjoukkue kaatoi YNM:n lukemin 2-1 ja OYUS voitti Tempon 3-1 lukemin. Oyussilta oli ainakin useampi pelimies pois ja Hurricanen peli näytti ottaneen harppauksia aiemmasta.
 
Viestejä
5
Viikonloppuna pärähtää kausi käyntiin vihoviimein! Lohkossa on muutoksia tapahtunut viime kauteen verrattuna, mikä on hyvä asia, että uusiakin joukkueita tulee vastaan!

Ennakkosuosikiksi nostan lottopallokoneestani SB Hurricanen ja SC Lääderin. Viime kauden Lääderi oli hyvin liikkuva ja maaliahne joukkue. Ainoastaan kapealla rosterilla oli äijät liikkeellä, joka näkyi pelien lopussa, josko tämä vuonna olisi rinki laajempi? Hurricane on ainakin somen perusteella vahvistunut kovasti ja samaa todisti silmäpari, jos toinenkin Thunder-Cupissa. Peli oli aika hyvännäköistä.

Muista joukkueista paha sanoa mitään... Paitsi Tempossa on tapahtunut jälleen kokoonpano muutoksia. Jalkoja on häipynyt ilmeisesti Isänmaan palvelukseen ja opiskelupaikkoihin pitkin Suomenniemeä. Tilalle tulleet pelimiehet ovat vielä täysi arvoitus, että miten pysyvät tahdissa mukana... Joukkueen Keski-ikä nousi tälle kaudelle muutaman pykälän! Viime kaudella nousu jäi lähelle, miten tänä vuonna riittää? Joukkueen somessa tavoitetta ei ole ainakaan piiloteltu vakan alle, mutta miten se riittää käytännössä ja hitsautuuko uusiutunut joukkue miten yhteen? Joukkueen mv-kaksikko on jälleen vuoden vanhempi, mikä on uhka ja mahdollisuus :)

Seuraamisen arvoisia asioita tulevalle kaudelle: Jatkaako Papaksen Auvinen vielä maalintukkeena? Entä Pypsin harmaantuva peräpäänluutija, jatkaako dominointia edelleen? Saako OYUS kuinka paljon tulevia lääkäreitä ja hoitsuja kentälle, tuomaan turvallisuuden tunnetta askiin? Kuinka pärjäävät vitosesta nousseet joukkueet? Kuinka riittää Lääderin jalat sekä Hurricane, kestääkö ennakkosuosikin paineet? Pysyykö Tempon #10 edelleen tälläkin kaudella pois jäähyboksista, joka tuli ennen muinoin kovinkin tutuksi ;}

Mielenkiintoa siis piisaa tällekin kaudelle roppakaupalla :)

Koitetaan pitää keskustelua yllä, niin saadaan väriä tänne netin ihmemaailmaankin jokunen bitti lisää!
 
Viestejä
2
Kausi käyntiin tosiaan. Ylemmästä postauksesta ilmeisesti unohtui Ylikiimingin Nuijamiehet (;)) jotka kuitenkin ovat pelanneet usean kauden nelosdivarin kärkijoukkueena ja parhaimmillaan viimekaudella jopa kolmosessa.

Niin tai näin mutta, hyvältä näytti peli useammalla porukalla joista mainittakoon Tempo sekä Sb Hurricane jolla on iso rosteri ja useampi kova peliukko.

Tässä "turnausrapsaa" YNM facebookista:

YNM Salibandy
 
Viestejä
31
Tempo piti tänään melkoiset maalijuhlat, OYUS sai Kemptonhallille laajemman rosterin ensimmäiseen turnaukseen nähden ja kuritti ennakkosuosikiksi nostettua Hurricanea 5-1 lukemin. Saa nähdä mitä Lääderi tuo huomenna pöytään..heidänkin suhteen oli kovat odotukset kauteen ja Haapavedellä tuli tukkaan YNM:än ja OYUS:in toimesta. Papas päästi tänään urakalla maaleja omiin :D.
 
Viestejä
31
Syyskausi lähenee loppuaan! Tempo on ollut vakuuttava ja porskuttaa tappioitta sarjan ykkösenä. Yhden tappion kärsineet YNM ja OYUS seuraavat heti perässä ja näillä porukoilla myös peli vähemmän pelattuna, kuin Tempolla. Näyttäisi siltä, että taistelu noususta käydään näiden kolmen joukkueen välillä. Pyhännällä nähdäänkin Tempo vs. OYUS mittelö, joka antaa kuvaa kärkiporukoiden voimasuhteista.

Sievin Sisu on pelannut hyviä matseja 2.div vahvistusten siivittämänä, mutta vaikeuksia on heille helppo ennustaa keväälle sillä farmipelaajat saavat pelata vain AV:n mukana. SB Hurricanea ennusteltiin jopa lohkovoittajaksi, mutta tappiot kärkikolmikolle kärsitty ja kova työ kammeta mukaan nousutaisteluun. Heidän puolustuspelinsä on pahasti tuuliajolla ja suoritusten ailahtelevuus pitänee heidät kärjen takana.

Mainittakoon vielä, että HaBa on ollut pirteä yllätys ja SC Lääderi pelannut täysin alle odotusten.

Herätkääpäs muutkin tämän lohkon seuraajat mukaan keskusteluun! (y) Viime kaudella oli hyvä pöhinä foorumeilla :)
 
Viestejä
2
Tahamia oli lattia Pyhännän uudistetussa pyhätössä, mutta kivvaahan se oli pelata. Tasaselta vaikuttaa lohko ja kaikkia joukkueet tähän mennessä ollu kovia vastuksia. Tänään erityisesti HaBa pisti kyllä kampoihin ja kovia pelimiehiä tuntu olevan. OYUS:in peli myös näytti hyvältä ja Tempollekki laitto Lääderi tosissaan kampoihin.

Toivottavasti pyssyy pelit tiukkana jatkossakin niin saadaan jännittävä loppukausi.

Hyvvää joulukuuta kaikille vaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös