Pääkallo.fi

2019-2020 Pohjanmaa M2D Lohko 7

Olipas eilen todella jännittävä peli katsomoon sb amerikaarto-jeppis. Tästä pelistä ei tilanteita puuttunut. Amerikaarto oli jo 1-4 häviöllä, mutta monta kertaa pääsivät tasoihin ennenkuin lopussa saivat tehtyä voittomaalin. Olisi voinut kääntyä molempiin suuntiin. Sarja kyllä vaikuttaa tosi tasaiselta ja oma veikkaus onkin että konnat ainakin kärkituntumassa on, jos saavat noinkin kovalla nipulla pelin toimimaan kunnolla. Toivottavasti pian vaasalaisetkin joukkoeet pääsevät muualle pelaamaan.
 
Viestejä
5
Tiukka ja mielenkiintoinen vääntö ISB-Konnat 9-8.
Maalikoosteenkin olivat väkertäneet:
Mitä mieltä 7.55 ajassa videolla, olisiko voinut olla tuomio enemmän kuin 2 min ? pallo ei lähimailla,poikittainen selkään.
 
Viestejä
7
No aivan turha rike ja pallottomassa pelitilanteessa. Voi mielestäni antaa 5 min esim väkivaltaisuudesta. Kun sitten lähtee vertaamaan siihen, että esim mailaan lyöminen, mailan painaminen/nostaminen ovat 2 min jäähyjä, niin tämä tilanne on mielestäni oikeasti sellainen, missä on vahingoittumisriski. Pieni huomio myös, että jäähyb syykoodi tilanteessa ainakin koosteen mukaan myös väärä, työntämisestä ei voi antaa 2 min jäähyä keskellä kenttää. Mutta se on pieni sivuseikka.
Joka tapauksessa on hyvä, että tuomarit reagoivat tilanteeseen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös