Pääkallo.fi

2019-2020 Pohjois-Suomi M2D lohko 08

Viestejä
17
KoskRi parantaa ainakin ”maalikoosteiden” pituuksissa.
Vs Dynamo 11:09
Vs Santas 13:21
Vs Papas 14:27
Vs ACK 16:26
Vs Jyystäjät 17:48

Kovaa duunia painetaan mediaosastolla! Josko keväällä saatas tunnin ”Maalikooste”
tuostakin ”koosteesta” olisi voinut leikata 80% turhia pätkiä pois. Liekkö koskrin porukka edes puhuu editoijalle asiasta
 
Viestejä
8
”Vauhdikas ja odotetun tunteikas ottelu, joka ei ehkä ihan pysynyt tuomareidenkaan lapasessa, niin selvästi linja vaihteli läpi ottelun. Mutta eipä tässä raitapaitoihin kaaduttu. Henki pihisee joukkueessa vaikeasta syyskaudesta huolimatta ja joukkueessa on kova usko, että sarjasijoitus kohenee tästä vielä.”

Tämä poimittuna Sastamolo-Santas otteluraportista. Pitäisiköhän kemiläisten antaa tuomareille palaute suoraan eikä sotkea niitä jatkuvasti raportteihin. Ainakin minulle tulee kuva, että nyt siellä keskitytään ihan vääriin asioihin ja ”paremmalla” tuomariparilla he voittaisivat otteluita vaikkakin aina muistavat mainita ettei tuomareihin hävitty
 
Viestejä
85
Ainakin minulle tulee kuva, että nyt siellä keskitytään ihan vääriin asioihin ja ”paremmalla” tuomariparilla he voittaisivat otteluita vaikkakin aina muistavat mainita ettei tuomareihin hävitty
Sama huomio, vähän turhan useasti otteluraporteissa tuomarit tuntuvat olevan mainittuja. Sastamolo kuitenkin "organisaationa" ihan kärkipäitä kakkosessa ottelutapahtumien tms. mittarilla niin ihan turhaa omiin nilkkoihin kusemista tuo tuomarien haukkuminen ja piilohaukkuminen on.
 
Viestejä
35
1. Suola
2. Ankat
3. Santa
4. Jyystäjät
5. KoskRi
6. Sastis
7. Dynamo
8. Papas
9. AV
10. Merikoski
11. ACK

Sijat 6-8 voi olla myös eri järjestyksessä.
Nyt kun jokainen joukkue on pelannut vähintään puolet peleistänsä on varmaan hyvä tehdä pieni katsaus taaksepäin tehtyihin ennusteisiin. Joukkueen edessä tämän hetken sijoitus ja perässä suluissa minun ennuste.

1. Suola (1): Vakuuttavaa tekemistä pelistä toiseen. Vain yksi tappio Ankoille tähän mennessä. Tulee marssimaan lohkovoittoon. Onko maha täynnä runkosarjan jälkeen kuten oli viime vuonna?

2. Ankat (2): Kahdella tappiolla sarjan toinen tila. Tappiot avauspelissä Jyystäjille ja joulukuun alussa Divarista vahvistuksia saaneelle Merikoskelle. Jos Suola tulee olemaan selvä lohkovoittaja, tulee Ankat olemaan vähintään yhtä selvä lohkokakkonen.

3. Papas (8.): Tähän mennessä positiivisin yllättäjä. Tappiot sarjan kärkijoukkueille ja viimeisenä olevalle Keitolle. Nuori joukkue, mutta joukkuepelaaminen nöyrää ja kenties sarjan parasta.

4. Santa (4.): Rovaniemen ylpeys on vuodesta toiseen sarjan kärkikahinoissa mukana. Viime vuonna luisto kesti aina finaalin saakka. Nytkin näyttää vahvasti siltä, että neljän parhaan joukkoon käy pukkien tie.

5. KoskRi (5.): Sarjan parempaa keskikastia, mutta taso ei riitä haastamaan neljän joukkueen kärkiryhmää, vaikka piste-eroa ei olekaan kuin yksi piste neljänteen sijaan.

6. Jyystäjät (4.): Jyystäjiä koskee sama arvio kuin KoskRia, eli taso ei aivan riitä neljän parhaan joukkoon. Taitavia yksilöitä ja hyvä maalivahtipeli, mutta pihapelimäinen coast-to-coast -pelityyli tuottaa liikaa maaleja omiin. Näin ollen voitot sarjan "suurista" jäävät ottamatta.

7. Merikoski (10.): Pelannut odotusarvoja paremmin ja pelannee myös itsensä kuiville alaspäin karsinnoista. Ei heikentynytkään niin paljon, kuin kesällä näytti. Saa tilanteen mukaan kentällisen verran divaritason vahvistuksia farmisopimuksen avulla, joka yksinään kääntää pelit Kosken eduksi.

8. Dynamo (7.): Avauspelissä voitto Sastamolosta. Sen jälkeen melkoinen tuskien taival. Jatkoaikavoitto vieraissa Keitosta sekä Dynamon kannalta elintärkeä vierasvoitto Sievistä nostivat joukkueen toistaiseksi kuiville. Tiukka taistelu AV:n ja Sastamolon kanssa suorasta säilymisestä.

9. Sastamolo (4.): Ehdottomasti syksyn suurin pettymys. Forsmanin lähtö jätti suuremman aukon, kuin Kemissä osattiin arvatakkaan. Joukkue myös nuorentui viime vuodesta, joka ei ole voinut olla näkymättä tekemisessä. Keskittyminen omaan tekemiseen ja pelaamiseen voi tuoda suoran sarjapaikan, mutta tuomareihin keskittymällä peli pysyy sekavana ja pahimmillaan karsinnat kutsuu.

10. AV (9.): Joukkue elää ja hengittää Tomi Koskelan kautta. Yleensä pystyy ottamaan voittoja kotiluolansa "änäriaskissa", mutta tällä kaudella sekään ei ole tuottanut kuin yhden voiton sarjanousija Keitosta.

11. ACK (11.): Sarjanousijan tie ei ole koskaan helppo. Ottanut kuitenkin isot päänahat Papasista ja Jyystäjistä. Tarvitsee kipeästi pisteitä päävastustajiltaan eli Dynamolta ja AV:lta mieliäkseen pois suoran putoajan paikalta.
 
Viestejä
2
Todella hieno meininki tänään Kajaanissa! Ja oli nätti Papaksen nousu voittoon 3-7 tappio asemasta! Yleisö oli todella mahtava taisi olla 168 katsojaa. On tämä salibandy vaan hieno laji.😋
 
Viestejä
8
Hienosti AV,Sastamolo&Koskri alottaneet kohtalaiset somehiljaisuudet. Voittoja kyllä jaksetaan juhlia, mutta ei muuta. Mä en vaan ymmärrä.
 
Viestejä
35
Mielenkiintoinen viikonloppu takana. Tässä hieman ennustetta tulevaan viikonloppuun (ja vähän muutenkin) sijojen 8-11 osalta:

ACK: Takana tappio Ankoille sekä murskavoitto AV:sta. Pääsee pelaamaan kotona Jyystäjiä vastaan, josta tarvitsee kipeästi pisteitä noustakseen pois karsijan paikalta. Jyystäjillä menossa hieman alavireisempi jakso, joten nyt on Keiton paikka iskeä. Pelaa vielä Sastamoloa ja Dynamoa vastaan, pystyykö raapimaan pisteitä ja nostamaan itsensä kuiville?

AV: Kun on vaikeaa, on vaikeaa. Tiukka tappio Dynamoa vastaan sekä murskatappio Keitolle. Raportin mukaan ukkoja putoaa rivistöstä, joka ei ainakaan helpota yritystä ottaa pisteitä kotonaan aina vahvalta Ankkalaumalta. Jäljellä 5 peliä runkosarjaa, otteluohjelma pohjanelikosta ehkä se kaikista haastavin. Tarvitsee kahdesta kotipelistään molemmista voitot, jotta välttyy suoralta putoamiselta.

Dynamo: Voitto AV:sta pitää joukkueen suoran säilymisen toiveet elossa. On voittanut kaikki alapuolellaan olevat vähintään kerran ja viime aikoina parantanut otteitaan kuin se kuuluisa sika juoksuaan. Tarvitsee kuitenkin 3-pisteen voittoja vielä muutaman, jotta on hieman helpompi hengittää. Haastava viikonloppu edessä, kun vastaan astelee Zempissä Merikoski ja sunnuntaina tie vie Kajaaniin. Dynamolla vielä 7 peliä runkosarjaa jäljellä, pystyykö ottamaan voittoja muistakin, kuin päävastustajistaan?

Sastamolo: Herääkö Kemin kuninkaat keväällä? Voitto AV:sta vieraissa oli orastava merkki paremmasta, mutta heti seuraavalla viikolla Suola näytti kaapin paikan ja eron sarjan kärjen ja hännän välillä. Keskinäiset pelit Dynamoa ja Keittoa vastaan ratkaisevat paljon. Uskon, että Sastamolo on kuitenkin toinen näistä neljästä, joka säilyy suoraan.
 
Viestejä
1,177
AV:n loppuohjelma ylivoimaisesti vaikein ja vastassa ei enää ketään näistä peräpään jengeistä. Muuten ACK, Dynamo ja Sastamolo pelaavat keskenään vastakkain, joten nämä joukkueet saavat väkisellä lisäpisteitä eli tämäkin vaikeuttaa AV:n tilannetta huomattavasti.

Oma veikkaukseni on, että AV putoaa ja ACK karsii.
 
Viestejä
9
Kyllä omissa papereissakin AV on suora putoaja ja ACK karsija. AV liikaa yhden kentän joukkue. Ei kuitenkaan tulopuolelta löytynyt tarpeeksi laadukkaita korvaajia Mattilalle. Uskon, että ACK tai kuka nyt ikinä karsimaan joutuukaan tulee kuitenkin karsinnat selvittämään. OFBC:n jälkeen ei kuitenkaan selvää "huippu"joukkuetta kolmosessa ole.
 
Viestejä
43
E953FABB-D410-40E8-A6A2-41B1D7FBDAD0.jpegFF566865-3EA4-47A1-9E4F-F5A663DF1DEF.jpegHerätelläämpäs taas vähän tätäkin foorumia. Eli runkosarjaa jäljellä noin kuukausi, pudotuspelipaikoista käydään vielä kovaa kamppailua. Ainakin tähän mennessä ollut todella tasainen ja mielenkiintoinen sarja. Erityisesti ilahduttaa näin katsojan näkökulmasta se, että kaikki pelit eivät ole päättyneet ennakkosuosikin voittoon.

Topit:
-Papas, loistavaa kautta pelaavat Kainuulaiset, nuoria miehiä joukkue täynnä mutta peli kulkee silti. Toivon mukaan tänä keväänä nähdään pleijareita Kajaanissa.
-Tomi Koskela, jatkanut siitä mihin viime kaudella jäänyt, vaikka joukkue heikentynyt viime kaudesta, on kaverilla silti pistetahti pysynyt lähes samana. Todennäköisesti pörssivoittoon tänä(kin) vuonna.
-Merikoski SBT, ennen kautta rankattiin sarjan häntäpäähän, parantanut kauden edetessä kuin sika juoksuaan ja täysin ansaitusti tällä hetkellä sijalla 4, saa nähdä riittääkö pleijareihin asti vai vieläkö Santa's United tulisi ohi.

Flopit:
-Sastamolo Kings, ei ole saanut aivan itsestään irti kaikkea, tällä hetkellä sijoitus 8. Viime viikonloppuna otti tärkeän voiton KoskRista.
-Dynamo, treenannut kovaa koko viime kesän ja kauden, pelaajamateriaali hyvä, silti sijoitus vasta 9. Luulen, että ensi kausi on Dynamon kausi.

Itse veikkaan, että pleijareihin menee Suola, Ankat, Papas sekä Santa's United.

Mutta kirjoitelkaapa te muutkin forkan lukijat jotain, koitetaan saada vähän aktiivisemmaksi tätäkin palstaa.

Mukavaa alkanutta kevättä kaikille!
-Etelä
 
Viestejä
17
Dynamon pelaajien päässä ilmeisesti hakkaa apina lautasiaa yhteen. Koskria vastaan aivan käsittämätön käytöskymppi (aloituksesta suoraan koskrin sentteriä mailalla nilkoille) suoran punasen sais tuommosista antaa ja muutenki hirveän rikkonaista peliä ensi kaudella voi olla parempaa keskikastia jos lopettaisivat sikailun
 
Viestejä
66
-Tomi Koskela, jatkanut siitä mihin viime kaudella jäänyt, vaikka joukkue heikentynyt viime kaudesta, on kaverilla silti pistetahti pysynyt lähes samana. Todennäköisesti pörssivoittoon tänä(kin) vuonna.
Mitään poisottamatta Koskelan hirmuiselle pistetahdille (taas), heitän kyllä omana pörssivoittajaehdokkaana Joona Karjula ankoista.
 
Viestejä
1,177
Karjulalla tosiaan vielä mahdollisesti 4 peliä jäljellä, kun Koskelan AV:lla enää kolme. Tosi Koskelan eduksi voidaan laskea, että kaksi peleistä pelataan Sievin pikkuaskissa, jossa maaleja ja tilanteita tulee enemmän kuin isoissa kaukaloissa.

Vähän käy jopa AV:ta sääliksi. Joukkue kävi häviämässä sekä Suolalle että Ankoille maalilla, vaikka ennakkoon en itse noista peleistä hirveästi odottanut. Muutenkin AV pelannut 8 maalin tappiota. Sarjan kärkipäässä oleva Papas taas on puolestaan ottanut 7 maalin voittoa. Mutta kuten joku viisas on joskus sanonut, niin maalin tappiosta on pitkä matka maalin voittoon :)
 
Viestejä
83
Mikäs kaveri tämä Koskela ylipäätänsä on? Melkein 40 maalia häntäpään jengissä. Oisko käyttöä ylemmillä sarjatasoilla, minkä tason kaveri kyseessä?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös