Pääkallo.fi

2019-2020 Pohjois-Suomi M2D lohko 08

Viestejä
921
Lipsanen ehdotti Twitterissä, että karsinnat vedettäisiin syksyllä, kuten junnuissakin. Mielestäni hyvä ehdotus.

Jätetään vaikka Suomen cup kokonaan pelaamatta ja käytetään se aika sarjapaikkojen ratkontaan.
 
Viestejä
21
Tässä tulee vaan ongelma pelaajien sitoutumisesta. Voisin kuvitella, että alaspäin karsivien joukkueiden pelaajistossa tapahtuu aika paljo poisjääntejä jos on mahollista mennä joukkueeseen, jonka tietää pelaavan tiettyä sarjaa kauden aikana. Konkreettinen ratkaisuehdotus toki, mutta ei täysin ongelmaton aikuisten sarjoissa. Muistaakseni syksyn karsinnat nousseet jossain yhteydessä esiin tällä kaudella jo aiemminkin ja siellä puhuttiin näistä ongelmista. Lähdettä ei ole nyt laittaa.

Jos esimerkiksi ajatellaan esimerkiksi liigaa ja divaria, niin aika kova isku se on divariin joutuvalle joukkueelle. Jos ajatus siis on jo ollut, että nyt pelataan liigaa. Ei ainakaan helpottaisi Welhojen ja Steelersin sopimusasioita.

EDIT: Jos Lipsanen puhui alemmista sarjoista, tai esim 2. divari > suomisarja, niin ongelma varmasti huomattavan paljon pienempi. Mutta suomisarjan ja kakkosen välillä on taas varmasti jonkinlainen budjettiero joukkueiden ratkaistavana, mikäli vasta syksyllä paikoista pelataan.
Tuo syksyllä pelattava karsinta olisi nimenomaa ongelma monelle joukkueelle pelaajapuolella. Jos esim. 2div ajatellaan niin koitappa saada pidettyä pelaajat syksyyn asti jos paikka 2div ei ole varma. Aika monelle kuitenkin voi olla kynnys odottaa sinne syksyyn jos olisi mahdollista muussa joukkueessa varmasti pelata 2div.

Hankala tapaus, varmasti sama miten päättävät niin jollekin se on huono päätös.
 
Viestejä
47
No eihän se voi mitenkään mennä niin. OFBC kerkesi jos varmistaa nousunsa, ennemmin miettisin miten karsinnat ratkaistaan.
Eiköhän AV jää kakkoseen ja Ärjy kolmoseen (tai sitten kesällä järjestetään porukalla rasvapainit pallomeressä ja viimeisenä altaasta noussut jää kolmoseen).
 
Viestejä
57
Nyt kun korona harmittavasti vei meiltä kaiken kevään jännityksen, niin olisiko aika laittaa ehdotuksia sarjan parhaista pelaajista tai viisikoista?
Oma ehdotukseni olisi seuraavanlainen: paras hyökkääjä: Tomi Koskela (Av), Paras puolustaja: Simo Leppänen (Papas), Paras maalivahti: Ylikorpela (Merikoski).

Tuossa omat ajatukset pelipaikoittain.
 
Viestejä
37
Nyt kun korona harmittavasti vei meiltä kaiken kevään jännityksen, niin olisiko aika laittaa ehdotuksia sarjan parhaista pelaajista tai viisikoista?
Oma ehdotukseni olisi seuraavanlainen: paras hyökkääjä: Tomi Koskela (Av), Paras puolustaja: Simo Leppänen (Papas), Paras maalivahti: Ylikorpela (Merikoski).

Tuossa omat ajatukset pelipaikoittain.
Koskela (AV) - Koskelo (SBT Suola) - Karjula (SSRA)
Nissilä (SSRA) - Lehto (Jyystäjät)
Leino (SBT Suola)
 
Viestejä
49

Varmasti uskottavampi valmennus kuin tällä kaudella.
 
Viestejä
57

Varmasti uskottavampi valmennus kuin tällä kaudella.
Mielestäni ainoa oikea ratkaisu Merikoskelta. Minkälaisen kuvan se olisi antanut jos tämä twitter-heppu olisi jatkanut? Nyt on varmasti hyviä tyyppejä valmennuksessa 👍
 
Viestejä
10
KoskRi valmistautuu kovalla pöhinällä kohti ensi kautta ja joukkueen rakentaminen on yllättävän hyvässä vaiheessa jo maaliskuun puolessa välissä, mikä on hyvin poikkeuksellista KoskRia.
Reenaamaan emme valitettavasti vielä pääse, koska COVID-19 ravisuttaa maailmaa.
Tästä johtuen tryoutit siirtyy hamaan tulevaisuuteen, mutta uudet halukkaat ja innokkaat pelimannit voivat ottaa yhteyttä sähköisesti: koskrisalibandy1910@gmail.com.
Tiedustella voi myös puhelimitse joukkueen epäviralliselta managerilta (Janne Karjala, 040-7714771).

Etsimme joukkoomme hyvällä asenteella varustettuja, nöyriä, sitoutuneita ja motivoituneita pelaajia.
Pelaajan tulee pelata logolle rinnassa, taistella urhoollisesti pelipaikkansa eteen, kunnioittaa joukkuekavereita sekä päätöksiä mitä joukkueena yhdessä tehdään.
Paljoa emme siis vaadi.

Ensi kaudella KoskRin paidassa viilettävät ainakin seuraavat tutut veijarit:
Akseli Vuollo, Joonas Arkkila (1/2 kautta vaihdossa), Teemu Arkkila, JP Järvenpää, Kristian Rautio, Timo Kukkonen, Erkki Latvalehto, Juho Mustonen, Ollimatti Karttunen, Pasi Mursu, Veka Hamari sekä Janne Karjala.
Niko Pikkupirtti jatkaa joko tolppien välissä tai sitten päävalmentajan roolissa.

Jasper Rajaniemi ja Jussi Liusvaara palaavat armeijan harmaista takaisin keltamustiin, mikäli jäävät paikkakunnalle.

Uusia pelaajiakin on jo tiedossa, mutta kerätään hieman jännitystä ja potkaistaan kerralla eetteriin muutamat uudet vahvistukset.
 
Viestejä
80
katso liitettä 533
OLS:n ja Ankkojen välinen yhteistyö tiivistyy. A-pojille ja Ankoille yhteinen valmennustiimi ja farmiyhteistyö miesten edustusjoukkueen kanssa jatkuu.

Lukaise lisää.
Jospa tästä saatas ankat divariin ja sitämyötä TOIMIVA farmiyhteistyö joka palvelis molempia joukkueita, eikä burgeroitas samallailla kun niittareiden kans. Ainakin ulkopuolisen silmään sai vaikutelman, ettei ollut kauhean aktiivista se yhteistyö.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös