Pääkallo.fi

2019-2020 Pohjois-Suomi M3D lohko 12

Viestejä
2
Samoilla silmillä on kateltu pelejä Muhoksella. Kanuunan hyökkäys on kyllä sarjan ylempää kastia, alati vaarallisia ja moninaisia hyökkäyksiä. JäJällä oli omien havaintojen mukaan ihan kärkimiesten täyttämä nippu matkassa, Ärjy sinnitteli hienosti. Lämärit taas vei MuhU-peliä suvereenisti ja ansaitsi voittonsa, vahvaa peliä. OFBC näyttää siltä, että tänä vuonna ne odotukset lunastetaan. Jospa poikien pää kestää!
 
Viestejä
21
Ärjylle neljä pistettä lisää kotiviikonlopusta. Johan se OFBC nöyryytys pitikin saada lakaistua maton alle :)

Mutta mutta... pitää hattua nostaa Lämäreille. Yllättivät juoksuvoimalla ja fyysisyydellä positiivisesti. Myös vedot lähtee napakasti. Pitäisin siis Lämäreitä kauden mustana hevosena (kaksi eteen ja yksi sivulle). Lämäreiden pelityyli oli ainakin nyt Kajaanissa hieman sekavaa ja päämäärätöntä, mutta varmaan selkeytyy kauden kuluessa. Pisteen kuitenkin saivat kotimatkalle SS Kanuunalta napattua Ja lähellä oli Ärjyltäkin pisteiden saanti. Pieni pelimuutos kolmanteen erään rauhoitti peliä joka muuten oli ollut hurlumhei-päästä-päätyyn -peliä..

Kanuuna oli edelleen se ärsyttävän hyvä Kanuuna jota vastaan on jo totuttu pelaamaan alemmissa divareissa. Nostetaan esiin nro, 66 pitkine raajoineen jota pitämään tarvittiin kaksi puolustajaa ja silti mies pääsi palloon käsiksi.

Ärjy voitti Kanuunan 8-6 ja Lämärit 8-7. Ylivoima toimi. Tuomaritoiminnasta olisi aika paljon sanottavaa (negatiivista).

Onko muilla huomioita tähän astisista peleistä tai jotain sanottavaa niistä?
 
Viestejä
20
Joillakin tuomareilla ei vaan riitä taito 5.div ylemmäksi. Jos sinnekään. Nuin pieni turnaus ja poiki melko paljon keskustelua joukkueiden välillä tuomareista. Vaan yhden loistavan pongauksen eräs tuomari teki. Hän ei tosin ollut tän pvn "farssituomari." Mokke sai pallon ja vihulainen ei ees yrittänytkään siirtyä 3m päähän, jäi toljottamaan = 2 min estämisestä. Aika monasti tuomarit antaa vain sen totutun vaparin... Tai emminä tiiä. Itseasiassa muistinkin että olihan tuo jo ainakin toinen näkemäni vastaavanlainen jäähy tälle syksyä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös