Pääkallo.fi

2019-2020 Pohjois-Suomi M5D lohko 32

Viestejä
52
Lohkon joukkueet:

AC Susikädet, Ii
KäKi, Enontekiö
OPUS, Oulu
Santa's United III, Rovaniemi
SB Hurricane II, Oulu
SBC Levi, Kittilä
SBT IV, Simo
SBT Suola II, Oulunsalo
SBT Tornio

9 joukkueen lohko, jossa joukkueet pelaavat 2kpl "välisarjapelejä" alueittain siten, että kaikille joukkueille tulee yhteensä 18 ottelua. Osa joukkueista pelaa siis kolme kertaa toisiaan vastaan, mutta muut joukkueet kohdataan vähintään kahdesti.

Pelit käynnistyvät seuraavasti:

- 5.10. @ Kittilä (SBC Levi, Santa's United III, KäKi, SBT Tornio)
- 6.10. @ Nallisport (OPUS, SBT IV, AC Susikädet, SB Hurricane II, SBT Suola II)

Onko ennakkoveikkauksia joukkueiden välisistä voimasuhteista alkavalla kaudella? Ainakin SBT Tornio tavoitteli paikkaa B-junioreiden SM-sarjasta. Santa's United III koostuu pääasiassa viime keväänä C-poikien aluesarjamestaruuden voittaneista pelaajista, jotka alkavat olla nyt B-juniori-ikäisiä. SBC Levi eteni Suomen Cupissa 2. kierrokselle. Onko Oulun joukkueet pelanneet treenipelejä, kesäsarjaa tms.?
 
Viestejä
62
Käki jos saa porukkaa peleihin nii voi aiheuttaa ongelmia lohkon jokaiselle joukkueelle. Joukkue jonka pelityyli on ettei oo pelityyliä.. Eli mennään päivän fiiliksen mukaan😁
 
Viestejä
2
Mielenkiintoista pelata myös Oulun seudun joukkueita vastaan. Sarjakautta kovasti odotellaan. Ennakointia ei oikein osaa tehdä, ennen näkee jokaista joukkuetta kentällä. :)
 
Viestejä
52
Ekoja matseja kittilässä pelattu.. Miltäpä näytti?
Vauhdikkaita ja yllättävän hyvätasoisia pelejä oli katsomosta käsin katsottuna.

KäKillä vähän porukkaa niin jälkimmäinen peli oli taas vaikea kun jalka loppui. Tornion joukkuetta ennustaisin kolmen parhaan joukkoon tässä lohkossa, jos vain nuorukaisilla päät pysyy kylminä. Kovasti tuntui olevan tuomareille asiaa.

Santalla nuoria pelimiehiä, jotka varmasti kehittyvät entisestään kauden mittaan. Pikkuisen vielä ujostelivat miesten pelejä. Kotijoukkue Levi oli lähes täysin uudella kokoonpanolla liikkeellä, jossa näytti olevan sekoitus vanhempia pelimiehiä sekä junnareita.

Mielenkiintoista nähdä miten voimasuhteet menee kun Oulun seudun ja Lapin joukkueet iskee yhteen viikonloppuna.

Levi oli laittanut maalikoosteet ekoista peleistä YouTubeen:


 
Viestejä
31
KäKi tehny pelaajahankintoja.. Matti Alatalo Santasista ja Aslak Länsman Rokokoosta..

Ja heti tehoille. Lindholmia ei peleillä näkynyt.

Tasaista sarjaa tuntuu pukkaavan. Osalla porukoista tainnut jäädä kesätreeni vähälle niin on turnauksen toisissa peleissä tempo matalalla.
 
Viestejä
62
Nyt kolmen pelatun turnauksen jälkeen on helppo sanoa, että sarjasta erottuu selkeä neljän kärki: AC Susikädet, SBC Levi, SBT IV ja SBT Tornio. Näitä joukkueita on paha lähteä laittamaan mihinkään järjestykseen, kun jokaisella tuntuu olevan realistinen mahdollisuus lohkovoittoon.

Tornion turnaus viime viikonloppuna ei massiivisia yllätyksiä tarjonnut, kun pelien lopputulokset menivät melko odotetusti. Ainoa vähän suurempi yllätys tuli kärkikamppailusta Levi - Susikädet, kun Levi otti varsin selkeän 6-0 voiton.

Miltä turnauksen pelit näyttivät paikan päällä?
 
Viestejä
62
Se oli pelit taas viikonloppuna! OPUS oli vahva peleissään ainakin. KäKi taas jaksoi puolet peleistä ja sitten tuli seinä vastaan.. Levin pelejä oli mukava seurata netin välityksellä👍
 
Viestejä
62
Viikonloppuna potkaistaan 2020 kunnolla käyntiin! Rovaniemellä pelataan neljä ottelua sunnuntaina:

SBC Levi – Santa’s United III
KäKi – SBT Tornio
SBT Tornio – SBC Levi
Santa’s United III - KäKi

Ounasrinteellä on siis todellinen neljän pisteen kamppailu tiedossa, kun sarjakolmonen SBC Levi kohtaa kärjessä majailevan SBT Tornion. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet jo kahdesti (Suomen Cup elokuussa ja avausturnaus lokakuussa) ja voitot ovat 1-1. Tämän ottelun lopputulos määrittää hyvin paljon loppukauden kulkua, sillä voitolla Tornio ottaa melko ratkaisevalta vaikuttavan johdon lohkokärjessä, ja Levi puolestaan tarvitsee voiton pysyäkseen kamppailussa lohkovoitosta.

Oisko syyskauden tähdistökentällistä heittää? Onko jääny pelaajia mieleen tai veskareita? 😊

Tähdistökentällistä on paha heittää, kun nykyään ei enää ketjuja ilmoiteta alasarjoissa. SBT IV:n Lindqvist on heittämällä sarjan paras maalintekijä, jos on peleillä mukana. Näkyy tosin olleen sivussa IV:n kahdesta edellisestä pelikerrasta ennen vuodenvaihdetta. SBT Torniolta löytyy 3-4 todella taitavaa pelaajaa, jotka käytännössä ratkovat otteluita Torniolle keskenään. KäKin Juuso on alkuturnausten vaikeuksien jälkeen päässyt aiemmilta kausilta totuttuun vireeseen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
62
Semmosia matseja viikonloppuna! KäKissä eletään kovia aikoja ku hyvä että ketjullisen saavat pelaajia mukaan!! Ei auta vaikka maalissa olisi tämä showmies Sieppi😁
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös