Pääkallo.fi

A-poikien 1.divisioona karsinnat

Viestejä
43
Etelästä tulevilla joukkueilla voi olla hyvinkin hankalaa divarikarsinnoissa, enkä henkilökohtaisesti usko, että etelä-suomesta valtakunnalliseen menisi yhtäkään joukkuetta. Joku joukkue voi yllättää mutta pidän sitä pienen internet-scouttauksen jälkeen epätodennäköisenä. Tämän takia etelä-suomen A2DIV voi olla mielenkiintoinen sarja tulevalla kaudella.

Liittokin saa hyvää dataa laadukkaista myllypuron klo 8 turnauspeleistä, mikäli tavoitteena on tulevaisuudessa laskea juniorijoukkueiden taloudellisia menoja.
 
Viestejä
29
Onko kellään harkkapelejen tuloksia tiedossa? Tai tulevia pelejä?
Jokerit aloittaa harkkapeli urakan sunnuntaina. Viikon sisään matsit: forssassa vastassa fosu, maanantaina myyrmäen Utlla Sb vantaa, tiistaina campolla nmi united ja perjantaina Ilves tampereella ja taisi olla muitakin otteluita mutta niistä ei vielä minulla tietoa.
 
Viestejä
15
Vierumäellä paljon A-junioreiden pelejä viikonloppuna; M-team - Koovee 7-5, M-Team - Lasb 3-8, M-Team - O2 5-6, Koovee - Blackbirds 2-6.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös