Pääkallo.fi

A2 div PS/PM/SS

Viestejä
277
Jymy ja Olssi vie, muut tulee kaukana perässä. Materiaali molemmilla vaan turhan kova tähän sarjaan.

Tosi isoja tasoeroja kärjen ja pohjan välillä.

Happee Steamersin Timi Kotka yksi sarjan parhaista pelaajista, valitettavasti ei voi yksin kantaa koko jengiä.
 
  • Tykkää
Reaktiot: Jep
Viestejä
756
Papas voitto OLS:in karsinnoissa 10-2 ja OLS:n riveissä ei varmasti hirveästi Liiga-pelaajia nähdä. En siis lähtisi huutelemaan, että muut tulisi kaukana perässä :)
 

Jep

Viestejä
69
Kyllä tosiaan vahvasti näyttää,että NJ ja OLS marssivat selvästi muilta karkuun.Molemmat voittavat pelejä selvästi halliten vaikka oma peli ei olisi täysin raiteillaan.Kauden mittaan kun peli paranee entisestään,niin saavat divari porukat pistää parastaan keväällä jos meinaavat pärjätä. Jos sekään riittää??
 
Viestejä
5
Mielipiteitä 21.12 Seinäjoella NJ:n ja Lekin välillä käydystä joukkotappelusta pukukoppikäytävällä? Päädyttiinkö pistejakoon vai nähtiinkö selkeä yksipuolinen tyrmäys? Kumman koukut purivat paremmin?
 
Viestejä
13
Tulospalvelua seuranneena pelin kulku ja lopputulos ovat osoittaneet vahvasti sen, että kaksi eri Suomen sisällä vallitsevaa kansakuntaa ovat kohdanneet turhan korkeilla kasetin lämpötiloilla. Selittäisikö tämä vuosisadan jännittävimmän joukkotappelun?
 
Viestejä
756
Kyllähän OLS ja Papas olisivat aika kevyesti kuuluneet divariin tällä kaudella, mutta karsintajärjestelmä on raaka. Nyt samaan karsintalohkoon osui kolme kovaa ja Wirmo meni niukasti jatkoon.

Ja toisaalta nytkin seuraavassa vaiheessa taidetaan (jos sarjajärjestelmä on sama kuin vuosi sitten) lohkoista jatkoon menneet 6 joukkuetta jakaa kahteen kolmen joukkueen lohkoon, joista kaksi parasta menee jatkoon. Sitten lohkojen ykköset ja kakkoset pelaavat vastakkain yhden turnausmuotoisen pelin, jonka voittajat pelaavat divari-joukkueita vastaan paras kolmesta sarjan.

Eli vaikka OLS saakin kaikki liigamiehetkin nyt matkaan, niin aika pienestä on kiinni, että pääsee tuonne varsinaiseen karsintaan.
 
Viestejä
12
veikkaan Olssia ja Forssaa karsimaan.
tulee tiukkaa vääntöä Veikkaan silti, että Oululaiset pelaa 1-dirree ens kaudella.
karsintaan näyttää nyt menevän Grani ja Loviisa, tai Kooveellä viel sauma nousta sinne
tiukkaa tulee olemaan
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös