Pääkallo.fi

B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

Viestejä
11
Onko missään kerrottu miksi Hawksin valitus meni läpi? Huhujen mukaan Hawks on ostanut asianajajia suurella summalla (4-numeroinen summa).

Haukkojen valmentajat ovat käyneet kosiskelemassa muiden jengien pelaajia itselleen. Ensiksi perustetaan muoviseura, jotta saadaan Myllypuron Arena Centeriin kävijöitä. Tämän jälkeen houkutellaan pelaajia joukkueeseen. Kuulemma pidetään pitkiä ja tylsiä diaesityksiä pelaajille. Piti varmaan diaesityksen myös liitolle, kuinka kaikki menee huonommaksi, jos tilat katoavat Myllypurosta. Täysi meemi tuo Hawks.

Mahtava esimerkki kuinka korruptoitunut liiitto on. Antti Pennasen sanoin: "Jumalauta on vitsi tää teidän pumppu saat*na!"
No nyt on katkeraa tekstiä! 🤨Kannattaako kaikkia huhuja uskoa? Mistä tieto nelinumeroisesta summasta?
Ja mistä johtuu tuommoinen katkeruus Hawksia kohtaan? Eikö oma poika mahtunut joukkueeseen?
 
Viestejä
2,395
Ainoa asia mitä toivon on että tämä tapaus avataan jotta kaikki oppisivat - lajiniilot, katsojat, pelaajat, huoltajat, valmentajat, toimitsijat, erotuomarit ja liiton väki.
Upea mahdollisuus oppia lukuisista asioista ettei tarvi keksiä pyörää uudelleen & tuhlata euroja ja liian monen aikaa.
Sorry kyynisyys. Ei tulla oppimaan. Suuremmatkin rahat hassataan soteen ja muihin kuolleina syntyneisiin ideoihin, nyt ja jatkossa. Ihminen toimii näin, oma etu edellä, vaikka muuta väitetään! Tässä kohtaa oikea päätös tämä, tuskin aina menee näin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös