Pääkallo.fi

C-Tytöt SM 2020-2021

Viestejä
21
Olisikin hyvä, että täällä myös käytäisiin keskustelua tyttöjen sarjasta. Veikkauksia tulevista SM-joukkueista/pelaajista? Ennakkosuosikkeja?
 
Viestejä
9
Yritetään tosiaan aktivoida tyttö säbä-keskustelua tännekin. Listaan alle olettamukseni SM-sarjaan pääsevistä ja sulkuihin 1 haastajan. Vain osasta joukkueista varmempaa tietoa, joten mitään faktoja ei ole luvassa 😉
E-lohkossa en usko yllätyksiin, mutta tasapuolisuuden vuoksi sinnekin vaihtoehto.

A: Pelicans, Loisto, (Ervi ak)
B: Saipa, Ervi, (Factor)
C: Classic, SSRA, (Lasb)
D: Wirmo, NS, (SCU/HS)
E: Oilers, PSS (Steelers)
 
Viestejä
9
Jotain arviointia voin laittaa, nimiä en luettele.
Pelicans ja Loisto nopeita ketteriä pelaajia, maalivahtitilanteista ei tietoa. Pelicans menetti maalivahdin PSS:lle. Ervi ak pelureista ei tietoa, kuinka jakautuu toisen joukkueen kesken pelurit.
Saipa, löytyy lahjakkuuksia kaikille pelipaikoille. Ervi ei tietoa samasta syystä kuin ak, varmasti löytyy pelurit ja taitoa kaikille pelipaikoille kuitenkin. Factor osaa yllättää hyviäkin joukkueita, nopeutta ja ketteryyttä löytyy.
Classic, lahjakkuuksia kaikilla pelipaikoilla, tasaisen varma joukkue. SSRA SM kokemuksen varmuudella sarjaan, Lasb kuitenkin lähellä sarjapaikkaa jo edelliskaudella. Viikonlopun kunto ja joukkuepeli ratkaisee SM sarjapaikan.
Wirmo, lahjakkuuksia kaikilla pelipaikoilla, nyt yhden joukkueen nimissä, joten joukkuepeli paranee luultavasti. NS saanut vahvistusta Granista, riittänee sarjaan. SCU/HS haastaa NS tosissaan, pelaajatilanteesta ei kuitenkaan tarkkaa tietoa.
Oilers, entinen Grani, menetti osan pelaajista NS. Vikkelä taitavia pelaajia, kokemusta kovista peleistä. PSS, yllättäen vaikeuksissa viimekaudella. Taitavia yksilöitä kannattelemassa joukkuetta, joukkuekin nyt kokeneempi, lisäksi sai maalivahdin Pelicansista. Steelersistä ei tarkempaa tietoa.

Sarjan kärkitaistoihin osallistunee Classic, Oilers, Saipa, Wirmo ja PSS.
Pelicans jos maalivahtitilanne on ratkaistu. Ervi jos joukkuepelaaminen paranee, edelliskaudella menestys ei ollut yhtä hyvää kuin pelaajien yhteistaidoista olisi voinut odottaa.

Saisiko myös Into Piukean omaa pohdintaa? Ja muiltakin 😊
 
Viestejä
21
Vaikea sanoa, miten joukkueet sitten oikeasti jakautuvat, mutta varmaan 6 sakissa edelleen pyörii samat Classic, Wirmo, Saipa, Oilers, PSS, Ervi, Pelicans. NS en usko haastajan näitä, koska kapea rosteri. Classic ennakkosuosikkina edelleen, mutta uskon, että muut haastavat sitä tällä kaudella jo erittäin paljon. Peluutus, eri sarjojen väliset hypyt ja loukit varmaan jonkun verran vaikuttaa, mutta kyllä näissä se pääpaino taidoissa on. Toki haastajia riittää.
Loisto-Cupista varmaan jo jotain viitteitä tulevasta kaudesta. Toki huonot kenraalit voivat olla taas loistava loppunäytökseen enne?
 
Viestejä
347
Tyttöjen C-SM, osa menee puhtaalla arvauksella ja loput tuurilla​

  • Karsinnat suoritetaan 5 lohkossa yksinkertaisena sarjana turnausmuodossa, 1-2 SM, loput alueellisiin
  • Osin kapeasta rosterista mutta myös taitoeroista johtuen sarjan kärkipelaajille sataa todella kovia pistemääriä laariin, 18 otteluun 40+ pistettä nähtiin viime kaudella
  • 15-16.8 pelattava Loisto Cup on todellinen “mestareiden cup”, 10 joukkuetta mukana, ainoa kova joukkue joka puuttuu on Classic, antanee hyviä suuntaviivoja karsintoja spekuloiville
  • C-tytöt - FBC Turku


Lohko A: Pelicans, FBC Turku, ErVi Akatemia, Crackers, PyY, Salpa/Karhut. Lahden suurhalli

Viime kaudella SM pelasi Pelicans ja Loisto (FBC Turku, vai pitäisikö sanoa Tuto?), joten lähtökohtaisesti joukkueet ennakkoon vahvimmilla jatkoon,. Lisäksi Turkuun saapui kesän aikana vahvistus joka menee suoraan NLA riveihin, mutta ikänsä puolesta voisi olla karsinnoissa käytettävissä... ErVin akatemia voitti Etelän A-sarjan, Crackers ja PyY pelasi KS/SK/PS sarjaa joissa sijat 2-3 ja Salpa oli LR/SS haastajasarjan 4, Karhut 1, huomioitavaa toki oli että Karhujen maaleista vastasi pääosin trio #6, #19, #29, vaikkakin kapea rosteri niin 2/3 maalista syntyi kolmikon lavasta, yli sadan maalin triot ovat harvassa...

Pelicans ja FBC Turku uusinee paikkansa SM- sarjassa, ErVi Akatemia ja Salpa/Karhut lähimmät haastajat.

Lohko B: SaiPa, ErVi, FB Factor, LoSB/VSS. Pelicans SB Turkoosi, Salba. Lappeenrannan urheilutalo

ErVi ainoa varma jatkoon menijä, Salban meriittinä teki päättyneellä kaudella ainoan maalin karsinnoissa Classicia vastaan, joten siitä viittaa harteille. FB Factor oli suvereeni KS/SK/PS sarjan voittaja ja mukana viime vuoden karsinnoissa. VSS oli etelän A-sarjan 6. Ja LoSBin paremmin sijoittunut joukkue B-lohkon 2. Saipan aka. NST kausi SM sarjassa meni melko hyvin, mutta jatkaako #6 C-sarjassa? Joukkueen 85 tehdystä maalista oli kiittäminen 41x samaa pelaajaa jota F-liigan ennakoissakin haastateltiin, viime kaudella NLB puolella teki “ihan ok” tehot 28+17...

Pelicansin 2-joukkueelle tästä jatkoon meno on ainakin liian iso pala

ErVi ja SaiPa jatkoon, jos SaiPa saa #6 mukaan, ellei niin Salba antaa kovan vastuksen

Lohko C: Classic, SSRA, Tiikerit, KooVee, LaSB Hml, SB Vaasa. Spiral-halli Tampere

Classic päästi yhden (1) maalin karsinnoissa ja 16 kauden aikana, missään ottelussa ei omissa soinut yli 4 kertaa, vaikka muutoksia on tullut niin silti karsintojen ja koko sarjan ehdoton ennakkosuosikki.

Muu lohko onkin todella tiukka, Tiikerit ja Rankat Ankat SM-sarja joukkueita viime kaudelta. Tiikerit tosin olivat väärässä sarjassa, 18 peliin yhtä monta tappiota, -143 maalisuhde on aika karua, SSRA kuitenkin 9.sijalla otti 3 voittoa ja ainoastaan -24 maalisuhteella kuvastaa eroa. KooVeella karsintojen ensimmäisen päivän (2-24 maalisuhde) notkahduksen jälkeen oikein raikkaita peliotteita LR/SS eliittisarjassa ja maalivahti loisti tilastojen kärjessä. LaSB pelaili LR/SS kilpasarjaa viime kaudella, mukaan 4.sija. SB Vaasan viime kausi päättyi pohjanmaan lohkon 5.sijaan, mutta ainakin -06 syntyneet olivat päässeet poikien mukaan turnauksiin kokemusta kartuttamaan.

Tylsä ennakko olisi Classic & SSRA, mutta kertoimia etsiville KooVee kannattaa nostaa jopa SM sarjaan tyrkylle


Lohko D: SBS Wirmo, Northern Stars, KalvKe, SCU/Häme Stars, SPV Punainen. HaNi-halli Mynämäki

Wirmo ennakkoon varmin jatkoon menijä tästä lohkosta, 5.sija SM-sarjassa viime kaudella on kovaa valuuttaa näissä peleissä. Northern Stars C sivuilla ei ole joukkueesta mitään tietoa, mutta granista pelaajia siirtyi pari ja muista seuroista enemmän, nähtäväksi jää millainen joukkue on kasassa parin viikon päästä...

KalvKe voitti LR/SS eliitin viime kaudella joten se puoltaisi toista jatkopaikkaa, mutta toisaalta Urbansin yhteisjoukkue pelasi viime kauden “ali-ikäisinä” hyvällä menestyksellä josta koko joukkue saa jatkaa + Häme Starsin vahvistukset, joten toisesta paikasta tulee tiukka vääntö.

SPV Punainen pelasi pohjanmaan sarjaa viime kaudella, mukaan tarttui sarjan 6.sija.

SBS Wirmon seuraksi yhteisjoukkue SCU/Stars, KalvKe taistelee tiukimmin jatkosta NS kanssa.


Lohko E: Oilers, PSS, Steelers, Nibacos, O2-Jyväskylä. Monitoimitalo Jyväskylä

Tiukka lohko, jossa Oilers (Gran IFK) ja PSS on ennakkosuosikkina, PSS on SM-sarjan 6.sija taskussaan päättyneeltä kaudelta ja Granin taskussa 2. Sija.

Steelers pelasi LR/SS eliittisarjaa, 2.sija sieltä pisteen erolla KalvKeen, mutta kesä ja naapuriseura rokotti kärkeä. Nibacos pelaili Pohjanmaan sarjaa hyvällä menestyksellä, 2.sija ja voitti sarjakärjen molemmilla kohtaamisillaan. O2 pelasi LR/SS kilpasarjaa josta tarttui 3. Sija.

Lohkossa ei oikein yllätystä ole näkyvissä, joten eiköhän Oilers & PSS uusi SM paikan tälle kaudelle.
 
Viestejä
21
Toivottavasti kausi pääsee alkamaan ja jatkumaan kunnolla Koronan takia. Olisi todella surkeaa, jos taas joudutaan keskeyttämään kausi. Siinä voi jopa monen pelaajan motivaatio pudota, jos taas loppuu lyhyeen. Viikonloppuna jännitetään Loistoa ja toivotaan hyviä pelejä ja suorituksia ja viikon päästä hyvää harjoitusta karsintoihin.
 
Viestejä
21
Tyttösalibandyn sivuilla näköjään enemmän pöhinää Loisto-Cupin jälkeen. Ervi ja Ervin 2 SM karsintaan osallistuvaa joukkuetta nostattaa tunteita muissa seuroissa/vanhemmissa. Olisi kyllä hyvä, että keskustelua yleensäkin näkyisi eri foorumeissa tyttöjoukkueitten näkyvyyden nostattamiseksi. Mielipiteitä, analyysiä, huomioita, loistosuoritusten nostamisia, lahjakkuuksien esilletuontia jne, jotta mielenkiinto peleihin ja lajiin säilyy. Persoonia nostamalla saadaan kiinnostusta myös peleihin, kun on jotain mitä seurata tarkemmin. Kommentteja?
 
Viestejä
9
Loiston tuloksia
1. Saipa
2. Ervi ak
3. Wirmo
4. Oilers

Loiston tuloksista ei suuria päätelmiä voi tehdä, peliaika 2x15min ja joukkueet erilaisilla tavoitteilla.
Edelleen uskon samojen joukkueiden sarjaan pääsyyn. Ervi ja Ervi ak joukkueiden kokoonpano edelleen ulkopuolisille pimennossa. Ervi ak ei kuitenkaan yhtä vahva kuin loistossa, NS pelurit oli turnauksessa isossa roolissa. Ei kuitenkaan tarkoita etteikö ervin pelurit tehneet omaa työtään menestyksen eteen. Usein hyvä kenttä tai hyvä yksilö saa muut näyttämään huonommilta kuin ovat, joukkuepelissä jokaisen panos on kuitenkin tärkeä.
Tsemppiä kaikille karsintoihin ja kauteen. Pidetään pöpöt poissa pelejä sotkemasta.
 
Viestejä
26
Tyttösalibandyn keskustelupalstan puolelle oli näköjään tänään tullut linkit Lappenrannan lisäksi parille muullekin paikkakunnalle niin laitetaan ne kopioituna tiedoksi tännekkin

B-lohko Lappeenranta (saipasb)
C-tyttöjen SM-karsinnat Lappeenrannassa - SaiPa Salibandy
Lauantain pelejä voi seurata myös täältä .
Sunnuntain pelit näkyvät livenä täällä .

C-lohko Tampere (classic)
Games

D-lohko mynämäki (wirmo)
 
Viestejä
21
Voisiko täällä käydä asiallisesti keskustelua tyttösalibandysta, joukkueista ja peleistä ilman mitään epäsopivaa kommentointia? Tottakai mielipiteitä ja pelianalyyseja ym, mutta jätettäisiin törky muualle? Asiallinen keskustelu olisi mahtavaa onnistumisista ja pettymyksistä huolimatta. Yllätyksiä tuli C-tytöissä, mutta karsinnat ja turnaukset voivat joskus olla yllättäviä ja toiset joukkueet ovat voineet saada hiottua pelinsä kuntoon aiemmin. Pieniä eroja kuitenkin näissä kärkijoukkueissa, kuten nähtiin. Onnea kaikille jatkoon menijöille ja aluesarjasta on vielä mahdollisuus nousta.
 
Viestejä
6
Yllätyksiä oikeastaan vaan yhdessä lohkossa Nibacosin muodossa. Ervi numeroiden varjossa selkeästi parempi kuin Saipa. Vaikka poissa olijoita oli.

Classicilla kokoonpanossa 2 -07 ja 2 -08 syntynyttä. Lasb:lla loppui jalka, Tiikerit oli heikko. Kooveelta puuttui se jokin miksi eivät nousseet lentoon. Ankat suoritti varmasti muita vastaan. Classicin kanssa eivät pärjänneet.

A-lohko melko kimurantti kun 1 maali erotti jatkoon menijät.

NS iso kysymysmerkki kuten myös Nibacos.
 
Viestejä
233
Yllätyksiä oikeastaan vaan yhdessä lohkossa Nibacosin muodossa. Ervi numeroiden varjossa selkeästi parempi kuin Saipa. Vaikka poissa olijoita oli.

Classicilla kokoonpanossa 2 -07 ja 2 -08 syntynyttä. Lasb:lla loppui jalka, Tiikerit oli heikko. Kooveelta puuttui se jokin miksi eivät nousseet lentoon. Ankat suoritti varmasti muita vastaan. Classicin kanssa eivät pärjänneet.

A-lohko melko kimurantti kun 1 maali erotti jatkoon menijät.

NS iso kysymysmerkki kuten myös Nibacos.


Tarkkuutta Tuomarille :)

Classicilla 3 2007 syntynyttä tyttöä kokoonpanossa!

Northernstars ei yllätänyt minua, mutta Nibacos kylläkin yllätti ja hyvä niin sillä aina vähän uutta tuulta tarvitaan kaikkiin sarjoihin ja KooVeen "pyllähdys" oli harmillinen toki ei mitään jakoa jatkoon tuostakaan lohkosta ollut.
 
Viestejä
347
Tyttöjen C-SM, osa menee puhtaalla arvauksella ja loput tuurilla​

Lohko A: Pelicans, FBC Turku, ErVi Akatemia, Crackers, PyY, Salpa/Karhut. Lahden suurhalli

Viime kaudella SM pelasi Pelicans ja Loisto (FBC Turku, vai pitäisikö sanoa Tuto?), joten lähtökohtaisesti joukkueet ennakkoon vahvimmilla jatkoon,. Lisäksi Turkuun saapui kesän aikana vahvistus joka menee suoraan NLA riveihin, mutta ikänsä puolesta voisi olla karsinnoissa käytettävissä... ErVin akatemia voitti Etelän A-sarjan, Crackers ja PyY pelasi KS/SK/PS sarjaa joissa sijat 2-3 ja Salpa oli LR/SS haastajasarjan 4, Karhut 1, huomioitavaa toki oli että Karhujen maaleista vastasi pääosin trio #6, #19, #29, vaikkakin kapea rosteri niin 2/3 maalista syntyi kolmikon lavasta, yli sadan maalin triot ovat harvassa...

Pelicans ja FBC Turku uusinee paikkansa SM- sarjassa, ErVi Akatemia ja Salpa/Karhut lähimmät haastajat.

Lohko B: SaiPa, ErVi, FB Factor, LoSB/VSS. Pelicans SB Turkoosi, Salba. Lappeenrannan urheilutalo

ErVi ainoa varma jatkoon menijä, Salban meriittinä teki päättyneellä kaudella ainoan maalin karsinnoissa Classicia vastaan, joten siitä viittaa harteille. FB Factor oli suvereeni KS/SK/PS sarjan voittaja ja mukana viime vuoden karsinnoissa. VSS oli etelän A-sarjan 6. Ja LoSBin paremmin sijoittunut joukkue B-lohkon 2. Saipan aka. NST kausi SM sarjassa meni melko hyvin, mutta jatkaako #6 C-sarjassa? Joukkueen 85 tehdystä maalista oli kiittäminen 41x samaa pelaajaa jota F-liigan ennakoissakin haastateltiin, viime kaudella NLB puolella teki “ihan ok” tehot 28+17...

Pelicansin 2-joukkueelle tästä jatkoon meno on ainakin liian iso pala

ErVi ja SaiPa jatkoon, jos SaiPa saa #6 mukaan, ellei niin Salba antaa kovan vastuksen

Lohko C: Classic, SSRA, Tiikerit, KooVee, LaSB Hml, SB Vaasa. Spiral-halli Tampere

Classic päästi yhden (1) maalin karsinnoissa ja 16 kauden aikana, missään ottelussa ei omissa soinut yli 4 kertaa, vaikka muutoksia on tullut niin silti karsintojen ja koko sarjan ehdoton ennakkosuosikki.

Muu lohko onkin todella tiukka, Tiikerit ja Rankat Ankat SM-sarja joukkueita viime kaudelta. Tiikerit tosin olivat väärässä sarjassa, 18 peliin yhtä monta tappiota, -143 maalisuhde on aika karua, SSRA kuitenkin 9.sijalla otti 3 voittoa ja ainoastaan -24 maalisuhteella kuvastaa eroa. KooVeella karsintojen ensimmäisen päivän (2-24 maalisuhde) notkahduksen jälkeen oikein raikkaita peliotteita LR/SS eliittisarjassa ja maalivahti loisti tilastojen kärjessä. LaSB pelaili LR/SS kilpasarjaa viime kaudella, mukaan 4.sija. SB Vaasan viime kausi päättyi pohjanmaan lohkon 5.sijaan, mutta ainakin -06 syntyneet olivat päässeet poikien mukaan turnauksiin kokemusta kartuttamaan.

Tylsä ennakko olisi Classic & SSRA, mutta kertoimia etsiville KooVee kannattaa nostaa jopa SM sarjaan tyrkylle


Lohko D: SBS Wirmo, Northern Stars, KalvKe, SCU/Häme Stars, SPV Punainen. HaNi-halli Mynämäki

Wirmo ennakkoon varmin jatkoon menijä tästä lohkosta, 5.sija SM-sarjassa viime kaudella on kovaa valuuttaa näissä peleissä. Northern Stars C sivuilla ei ole joukkueesta mitään tietoa, mutta granista pelaajia siirtyi pari ja muista seuroista enemmän, nähtäväksi jää millainen joukkue on kasassa parin viikon päästä...

KalvKe voitti LR/SS eliitin viime kaudella joten se puoltaisi toista jatkopaikkaa, mutta toisaalta Urbansin yhteisjoukkue pelasi viime kauden “ali-ikäisinä” hyvällä menestyksellä josta koko joukkue saa jatkaa + Häme Starsin vahvistukset, joten toisesta paikasta tulee tiukka vääntö.

SPV Punainen pelasi pohjanmaan sarjaa viime kaudella, mukaan tarttui sarjan 6.sija.

SBS Wirmon seuraksi yhteisjoukkue SCU/Stars, KalvKe taistelee tiukimmin jatkosta NS kanssa.


Lohko E: Oilers, PSS, Steelers, Nibacos, O2-Jyväskylä. Monitoimitalo Jyväskylä

Tiukka lohko, jossa Oilers (Gran IFK) ja PSS on ennakkosuosikkina, PSS on SM-sarjan 6.sija taskussaan päättyneeltä kaudelta ja Granin taskussa 2. Sija.

Steelers pelasi LR/SS eliittisarjaa, 2.sija sieltä pisteen erolla KalvKeen, mutta kesä ja naapuriseura rokotti kärkeä. Nibacos pelaili Pohjanmaan sarjaa hyvällä menestyksellä, 2.sija ja voitti sarjakärjen molemmilla kohtaamisillaan. O2 pelasi LR/SS kilpasarjaa josta tarttui 3. Sija.

Lohkossa ei oikein yllätystä ole näkyvissä, joten eiköhän Oilers & PSS uusi SM paikan tälle kaudelle.

Nyt voi tarkastella miten osui täällä veikkaukset. 8/10 osumatarkkuus

Lohko A: Pelicans ja FBC Turku uusinee paikkansa SM- sarjassa, ErVi Akatemia ja Salpa/Karhut lähimmät haastajat.
2/2, ei tullut yllätyksiä, myös sijat 3-4 meni oikein.

Lohko B: ErVi ja SaiPa jatkoon, jos SaiPa saa #6 mukaan, ellei niin Salba antaa kovan vastuksen
2/2, ei suurempia ylläreitä tullut, SaiPan #6 napsi mukavan pistepotin ja karsintojen pistepörssin voiton.

Lohko C: Tylsä ennakko olisi Classic & SSRA, mutta kertoimia etsiville KooVee kannattaa nostaa jopa SM sarjaan tyrkylle
2/2 tylsän ennakon mukaisesti, KooVee ei oikein saanut peliään kulkemaan paitsi että teki 2 maalia Classicille.

Lohko D: SBS Wirmon seuraksi yhteisjoukkue SCU/Stars, KalvKe taistelee tiukimmin jatkosta NS kanssa.
1/2, Northern Stars yllätti ja voitti lohkon, samoin pistepörssin TOP-3 meni samaan osoitteeseen. Wirmo osui.

Lohko E: Lohkossa ei oikein yllätystä ole näkyvissä, joten eiköhän Oilers & PSS uusi SM paikan tälle kaudelle.
1/2, Oilers vasta 4... Tarvinnee varata käynti optikolle jotta näkee ylläreitä jatkossa. Nibacos tuli, näki ja voitti.
 
Viestejä
9
3 turnausta on nyt pelattuna, melko tasaisia pelejä. Yllätyksenä puolivälin heikommalla puolella Pelicans, Saipa ja PSS.
Hienoa että pelejä on päässyt seuraamaan myös etänä 👍
 
Viestejä
29
Mainitusta kolmikosta isoin yllätys on Pelicans, jonka odotin viime kauden perusteella olevan kärkipään joukkueita. Kausi alkanut kuitenkin varsin nihkeästi, mistä sitten mahtaa kohtua, sillä käsittääkseni on pelannut pelit aikalailla parhaalla kokoonpanolla.

PSS ei vakuuttanut Loistossa vaikka monet pitävät kovana joukkueen. Pelaa hyvän näköistä peliä, mutta se jokin viimeinen silaus siitä sitten puuttuu. Tätä viimeistä silausta etsii tällä hetkellä varmasti koko joukkue. En osaa sanoa onko pelattu aina parhaalla rosterilla vai ovatko poissaolot vieneet parasta terää joistain peleistä.

SaiPa sen sijaan on kärsinyt paljon poissaoloista, jotka ovat vaikuttaneet reilusti alkukauden otteisiin. Kaksi kärkiketjujen pelaajaa on kuntouttanut polvivammojaan ja heistä toinen palaamassa syksyn puolella. Ja lisäksi päällekkäisyydet naisten pelien kanssa sekä naisten pelissä tapahtunut korona altistuminen pitivät kaksi pelaajaa poissa kahdesta ensimmäisestä turnauksesta. Mosalla melkein paras kokoonpano matkassa ja saman tien 3 pistettä.

Itselleni ehkä suurin yllätys on ollut se, että Northern Stars on pystynyt suorittamaan erittäin tasaisesti, vaikka joukkueen materiaalin leveyden riittävyyttä on pohdittukin. Hyvin valmennettu ja peluutettu joukkue on onnistunut lähes maksimaalisella tavalla. Ja hyvä niin, sillä tätä urheilu parhaimmillaan on, koskaan et voi tietää kuka onnistuu ja kenellä ei suju niin hyvin.

Ilolla olen seurannut myös sitä, että valtaosa joukkueista pyrkii oikeasti pelaamaan ja puhdasta sumppupuolustusta ja roiskimista on nähty paria aiempaa kautta vähemmän.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös