Pääkallo.fi

c1 aluesarjat

#4
Kovaa saa kyllä aluesarja joukkueet harjoitella jos meinaavat tosissaan taistella playoffs paikoista tänä vuonna tässä ikäluokassa. Sen verran iso ero on tällä hetkellä Divarin kärkijengeihin ja SM:n keskikastiin. Toki kaikki on mahdollista ja viime kaudella ÅIF ja USB raivasivat tiensä puolivälieriin, ÅIF jopa maalinpäähän mitalipeleistä. Toki nyt ei tuon tason joukkueita aluesarjoissa pyöri kun tänä vuonna on myös tuo valtakunnallinen 1. Divisioona. Omasta mielestä hyvä lisä ja tänä vuonna siellä myös melko kova taso. Katsotaan miten käy ja keväällä sitten selviää kuka on kuka.
 
Viestejä
4
#5
Etelä-Suomen Alkusarjat nyt pelattu ja Losb, GrIFK, Rangers, SC Hawks, bbu ja AC Haki eliittiin. Miten tulee käymään? Kuka voittaa lohkon?
 
Viestejä
28
#7
miksei c1 aluesarjassa käytetä sähköistä pöytäkirjaa niin, että matseja voisi seurata tulospalveluissa? käytetään kuitenkin jo c2-tasollakin aluesarjoissa
 
#8
Etelä-Suomen Alkusarjat nyt pelattu ja Losb, GrIFK, Rangers, SC Hawks, bbu ja AC Haki eliittiin. Miten tulee käymään? Kuka voittaa lohkon?
LoSB, SC Hawks ja Blackbirds taistelevat kolmesta ensimmäisestä sijasta. Kuka vie neljännen? Sitä en tiedä.

Hawks on kyllä alkusarjassa yllättänyt. Suurin osa pelaajista on viime kauden eliittijoukkue ErVi Idästä tai haastajasarjan keskikastiin kuuluneesta ErVi Valkoisesta, joten pelaajamateriaaliin nähden erittäin hyvin mennyt.
 
Viimeksi muokattu:
#9
Sisä-Suomen ja Länsirannikon Eliittisarjasta ei ainakaan ole tulossa minkäänlaista uhkaa keväällä, kovimman joukkueen ollessa FBC Turku, jolla ei mitään palaa edes Divarin alemman keskikastin jengejä vastaan.
KS/SK sarjasta ehkä Imatran pojat saattaa kiusata.
Pohjoosesta OFBC voi yllättää jatkopeleissä, mutta eiköhän etelän porukat silti kovempia
Pohojanmaalta FBC Remix varmaan kovin, SPV tai Vaasa 04 voi kans yllättää. Mutta tämän sarjan voittajan pelit loppuu silti aikasin
Eiköhän sieltä lopulta Losbi tai Mustat linnut pisimmälle näistä mee, siltikin taso todella kaukana Divarin Top-6:sta
 
#15
Näillä näkymin SC Hawks tulee voittamaan etelän eliitin, ellei ihmeempiä tapahdu. Playoff-karsintapaikasta karsimaan pääsevät HaKi, Blackbirds ja GrIFK. Tarkempaa järjestystä on hankala spekuloida, mutta yritetään.

1. SC Hawks: Joukkue on kasattu tyhjästä ja pelaa aika ohuella rosterilla. On silti ylittänyt odotukseni. Hawks on niitä aluesarjajoukkueita, joilla on mahdollisuus päästä kevään playoff-karsinnoissa pitkälle. Divarin kärkeen kuitenkin sen verran matkaa, että tie käy pystyyn viimeistään 2. vaiheessa. Riskinä sairastumiset ja loukkaantumiset, jotka kaventaisivat jo valmiiksi pientä pelaajamäärää.

2. GrIFK: Hajosi lähes täysin viime kauden jälkeen ja yhdistyi Granin haastajan kanssa, mutta siihen nähden erittäin vahvaa menoa tällä hetkellä. Playoff-karsintapaikka hyvin mahdollinen.

3. HaKi: Voi jopa välillä yllättää. Jos onnistuu keväällä, niin mahdollisuus venyä playoff-karsintapaikaan. Maalivahtipeli heikkoa.

4. Blackbirds Musta: Alittanut riman hyvin matalalta. Voitti SC Hawksin kauden avausottelussa ja pidin ennakkoon eliitin voittajasuosikkeina. Kauden edettyä joukkue on pelannut ailahtelevasti. Pahimpana tasapeli ÅIF/PSS kakkosjengiä vastaan. Ykkösmaalivahti sarjan parhaita.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.