Pääkallo.fi

C1-poikien 1.divisioona.

Viestejä
55
[QUOTE="...ja Koovee jatkaa Happeeta vastaan.[/QUOTE]

Aika hyvin taas jyvällä ja ainakin tilastojen valossa nuo -04 vahvistukset olleet isossa roolissa sekä tehoissa, että torjunnoissa. Veikkauksen vastaisesti Josba tosin otti kolmannen kerran tällä kaudella nekkuun Hatsinalta eli ei sitten kuitenkaan ehkä "joukkueena ehdottomasti parempi" ja näköjään ei vielä riitä kolmen maalin johto mikkeliläisiä vastaan. On kyllä ollut tällä kaudella sitkeä porukka; nytkin pelin loppuun kaksi maalia ilman maalivahtia ja jatkoajalla vielä voittomaali. Parkkinen 7+2; aika rajut tehot. Koovee taisi sitten olla ainoa porukka sarjassa, joka osasi ottaa Parkkiselta ja Haapalalta tehot pois ja iski sitten tuloskentillään Hatsinan muita kenttiä vastaan. Vähäsöyrinki 4+0; ei paha! Koovee sitten Happeeta vastaan ja melkein laittaisin roponi likoon tamperelaisten puolesta tuossa matsissa. Taktisesti aivan eri kastissa nämä porukat; toki Happeen luomu on erittäin vaarallista mikäli pääsevät nopeasti kääntämään ja Jokela sarjan paras kassari. Loppuun vielä pikainen tilastohuomio runkosarjasta. Hatsinan Haapalalle ihan älyttömät 98 pistettä 21 otteluun; voisi hätäisesti ajatella että ei taida montaa pelaajaa tällä kaudella valtakunnallisissa sarjoissa tuota paremmaksi pistää kaikki ikäluokat huomioiden. Joku vois senkin tsekata jos jaksaa... Kova kaveri joka tapauksessa ja ainakin oman, toki aika suppean, kokemukseni mukaan tekee vielä nöyrästi hommia alaspäinkin.
 
Viestejä
58
Tilastonikkarilla tulee aina välillä päähänpistoja ja tuosta Teemun tekstistä se ajatus sitten lähti. Koska pelkkien pisteiden seuranta ei aina kerro totuutta, niin listoissa yhdistetty kaksi asiaa. Listalle otettu 20 eniten pistettä tehnyttä, jonka jälkeen kyseiset pelurit on laitettu järjestykseen pisteet/ ottelu mukaisesti. Vertailun vuoksi lisätty kaksi edellistä kautta samalla tavalla laskettuna.

Kauden 2018-2019 C1 div pisteet/ottelu 10 parhaan osalta

1553032486340.png

Kauden 2017-2018 C1 div pisteet/ottelu 10 parhaan osalta
1553033254471.png

Kauden 2016-2017 C1 div pisteet/ottelu 10 parhaan osalta
1553033651505.png
 

Liitteet

Viestejä
55
Tilastonikkarilla tulee aina välillä päähänpistoja ja tuosta Teemun tekstistä se ajatus sitten lähti. Koska pelkkien pisteiden seuranta ei aina kerro totuutta, niin listoissa yhdistetty kaksi asiaa. Listalle otettu 20 eniten pistettä tehnyttä, jonka jälkeen kyseiset pelurit on laitettu järjestykseen pisteet/ ottelu mukaisesti. Vertailun vuoksi lisätty kaksi edellistä kautta samalla tavalla laskettuna...
Nopeastihan se tulikin;) Kiitos tilastonikkarille! Kovia on jätkillä tehot kun puhutaan lähes viiden pisteen KESKIARVOSTA. Aika inhimillistä kun kuitenkin on että jokaisella on välillä vähän vaisumpiakin pelejä...
 
Viestejä
55
Ketkä pelaajat yllättivät teidät divarissa
Yllättäjistä en tiedä kun lähtötietoja oli niin vähän, mutta laitetaas runkosarjan pohjalta divarin All Starit kehiin. Selviä valintoja omalta kohdaltani Jokela, Paananen, Ojala ja Haapala. Åif:n pojat vain parin nähdyn pelin perusteella...

Korpiniemi
Ojala
Haapala

Paananen
Sjöfelt

Jokela
 
Viestejä
103
Miksei puolustukseen Paanasen kaveriksi Warista, joka voitti koko sarjan puolustajien keskeisen pistepörssin?
Tämähän ei ole mikään virallisen tahon julkaisema lopullinen valinta, joten tietääkseni jokainen voi vapaasti laittaa ketä haluaa tuohon kuusikkoon... 😅 Eli voit mielellään kertoa oman mielipiteen, pelkän kysymyksen sijaan...
 
Viestejä
55
Miksei puolustukseen Paanasen kaveriksi Warista, joka voitti koko sarjan puolustajien keskeisen pistepörssin?
Tuo toinen pakki oli itseasiassa se vaikein rasti. Pelejä seuraa liian helposti hyökkäys edellä ja pakit huomataan usein vasta jos tekevät virheitä tai sitten pitää olla todella dominoiva. Hatsinan pelejä katsoin muutamia ja onhan Waris selkeästi todella lahjakas pakki, mutta juuri niissä näkemissäni peleissä ei ihan älytöntä vaikutusta tehnyt ja oli vähän virheherkkäkin. Toki voisi hyvin olla tuossa samoin kuin vaikka täysin erityylinen Happeen pakki Heiska ja moni muukin pätevä pelimies. Tarkoitushan oli vain herättää ajatuksia eikä tosiaan edes hakea mitään absoluuttista totuutta😊.
 
Viestejä
27
Ja näinhän siinä kävi, että Divarin kärkikaksikko jatkaa matkaansa. Lukemien valossa Happee-Koovee peli oli juuri niin tiukka kuin ounasteltiin. Eikä se tasoituskaan kovin kauas jäänyt. Yleisöä oli myös mukavasti.

Toisessa pelissä Blackbirds oli juuri niin kevyt vastus Åif/PSS:lle kuin joku tänne kirjoitti. Lukemat 11-3 ja torjuntatilasto ei taida jättää mitään muuta sanottavaa. Jos joku oli paikalla, niin korjatkaa asia. Tilastojen valossa siellä oli pelaamassa myös Rantonen ja Porvoon 04 poikia 2 kappaletta, Laiti ja Heikkilä. Kovalla ryminällä tulivatkin. Divarin keulan ja Aluesarjojen parhaiden välinen tasoero on valtava. Myös Sipoossa näytti olleen enemmän katsojia kuin monissa aikuisten peleissä.

Huomenna nähdään kuinka lähelle Divarin keula pääsee armoitetun SM-sarjan joukkueita vastaan.

Mutta jo nyt voi sanoa, että valtakunnallinen Divari on loistava asia lajille ja sen laajuuden levittämiselle!
 
Viestejä
27
Ja toisessa pelissä Karhut hävisivät 4-8 ÅIF/PSS:lle. Torjuntojen valossa tasaväkinen peli, mutta ei voi kuin ihailla Porvoonsipoolaisten asennetta. Edes Karhujen alussa saama johto 2-0 ei sekoittanut isäntien peliä vaan syttyivät peliin ja sen jälkeen ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Paljon onnea Sipoonporvoolaisille, Divarin voittaja ansaitsi paikan SM-Playoff kaaviossa. Ja onneksi sarjajärjestelmä mahdollistaa parhaiden joukkueiden pääsyn tosipeleihin.
 
Viestejä
55
Spv hitusen parempi kun happee toki tuomarit auttoivat
Juuri näin! Yhtään eivät olisi seinäjokiset apuja tarvinneet, paremmuus oli kyllä muutenkin nähtävissä. Alussa antoi Happee liikaa siimaa parilla selkeällä epäonnistumisella torjuntatyöskentelyssä. Luvattoman helposti meni pari aika heppoista vetoa etukulmasta sisään kun ei peittänyt vaan yritti käsillä paikata; ei ole varaa noihin näissä peleissä... SPV/NJ pelasi joukkueena selvästi paremmin, mikä ei tietysti ollut kenellekään yllätys, ja ansaitsi kyllä täysin jatkopaikan.
 
Viestejä
55
Ja toisessa pelissä Karhut hävisivät 4-8 ÅIF/PSS:lle. Torjuntojen valossa tasaväkinen peli, mutta ei voi kuin ihailla Porvoonsipoolaisten asennetta. Edes Karhujen alussa saama johto 2-0 ei sekoittanut isäntien peliä vaan syttyivät peliin ja sen jälkeen ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Paljon onnea Sipoonporvoolaisille, Divarin voittaja ansaitsi paikan SM-Playoff kaaviossa. Ja onneksi sarjajärjestelmä mahdollistaa parhaiden joukkueiden pääsyn tosipeleihin.
Onnittelut täältäkin sinne Sipoon suuntaan! Aivan loistava juttu(y). Kuten runkosarjassakin on Karhut liikaa yhden kentän ja parin pelaajan varassa. Åif:lla riittää ratkaisuvoimaa pariin kenttään ja tiukoissa peleissä ratkaiseva ero tulee monesti juuri materiaalin syvyydestä ja siihen kai tämä yhdistelmäjoukkueiden suosion salaisuus perustuukin...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös