Pääkallo.fi

C2-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

Viestejä
21
Lohko A Oilers helposti jatkoon
Lohko B OLS jatkoon, Ervi Itä ja Ilves taistelee jatkopaikasta
Lohko C Karhut vie
Lohko D Classicilla ja Merikoskella tiukka kamppailu
Lohko E Ervi pohjoinen jatkoon
Lohko F O2-JKL helposti jatkoon
Lohko G TPS ja Happee taistelee jatkopaikasta
Lohko H Koovee helposti jatkoon

Voihan siinä tulla yllätyksiäkin :)
 
Viestejä
102
Millaisia joukkueita on LeBa, Steelers, SB Heinola ja LASB verrattuna ikäluokan huippuihin OLSiin ja Classiciin?
 
Viestejä
646
Millaisia joukkueita on LeBa, Steelers, SB Heinola ja LASB verrattuna ikäluokan huippuihin OLSiin ja Classiciin?
LASBlla parhaat 05 ikäiset on C1 karsinnoissa. Heinola on vahva ja voi yllättää - valtaosa joukkueesta jo viimevuonna karsinnoissa ja tippuivat Indiansille toisessa vaiheessa. Vahvistunut siitä. Steelers ei ainakaan aiemmin näkemäni perusteella sm-sarja tasoinen. Joensuun yhdistelmäjoukkue voi yltää mihin vaan.
 
Viestejä
4
Tiedätkö onko ilveksellä jotain tähtipelaajia vai onko se vain hyvä kokonainen joukkue ja kuinka hyvä joukkue ilves tarkemmin on ja miten he pelaavat ja muita yksityiskohtaisempia juttuja.
Ilveksellä muuta hyvä pelaaja jotka suurin osa ovat 06 syntyneitä. Ilves pystyy parhaimmillaan todella kovaan esim viime kaudella kaatoivat kooveen ja tasapelin classicin kanssa. Ilveksen maalivahti Aku Ikonen on hyvä, mutta aika pieni. Kokoonsa nähden todella hyvä.
 
Viestejä
31
Merikosken 05 pelasi viime kauden jostain syystä c1 aluesarjaa vailla sen suurempaa tai pienempääkään menestystä. Pisteitä ropisi lähinnä merikosken eri joukkueiden jäsentenvälisistä. Rinki heillä oli pieni, alle kolme kenttää, ajoittain heillä olikin poikia tuosta 06 ikäluokasta apuina tuolla. Joukkue on saanut ilmeisesti useampia ihan kohtuu hyviä poikia lisää rinkiin viime kauden jälkeen ja sitä kautta vahvistunut mutta yllätyksenä pitäisin, jos sm-sarjaan menisivät.

Tuosta 06 ikäluokasta en paljoa osaa sanoa, mutta jokunen poika heistä tosiaan pelasi 05 mukana joitakin pelejä c1 aluesarjaa ja ainakin kohtuudella mukana pysyivät. Joukkueena eivät käsittääkseni olleet ihan ikäluokkansa parhaiden joukossa edes alueellisesti, tosin en peluutuksista yms tiedä enkä heidän pelejään ole nähnyt, vaan käsitys perustuu lähinnä eri keskusteluihin ja mutuun. Olettaisin että hakevat karsinnoista syksylle kovaa turnausta ilman sen kummempia tavoitteita.
 
Viestejä
10
Mites tuo pohjois-suomi millaisia joukkueita Merikosken 06 ja 05
Taisi Merikosken 05 sijoittua myös kolmanneksi Helsinki Junior Challengessa ensimmäinen oli Koovee ja toinen Ervi Itä.
Hävisi Kooveelle välierässä 3-2 ja Kooveella oli suurimmaksi osaksi ykkösjoukkue mukana.
06 joukkue jäi omassa ikäluokassa viimeiseksi.
 
Viestejä
15
Suomen Parhaat kävivät ulomailla ja luu jäi käteen.
Taso näyttää olevan heikolle puolustus pelaamiselle ja surkealle hyökkäykselle liian kovaa😊
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös