Pääkallo.fi

Champions Cup 2023-24

Viestejä
1,225
Näyttää siltä että TPS tuskin otteluparia ainakaan kääntää🤔, Classicilla tulee myös tiukka paikka Ruotsissa.
 
Viestejä
46
Ei lähtenyt turkulaisilla, mutta Classicille voitto:

Ah, tätä vahingoniloa ja vähättelyä, kuinka läpinäkyvää se voikaan olla. "turkulaisilla", mutta "Classicille", ei esim. TPS ja Classic, tai Tampere ja Turku. Peelot.
 
Viestejä
516
Alpo Laitila laittoi G. Kohosen ihan kivaan mankeliin. Onneksi ei päättynyt Laitilan kausi "The Next Onen" epätoivoiseen polvitaklakseen.
 
Viestejä
814
Harvoin Tepsiltä on peli lähtenyt näin käsistä kuin Falunissa. Alku oli surkea, mutta ekan erän loppu jo hyvää tekemistä. Toisen erän pikaisen tasoituksen jälkeen alkoi yltiöpäinen hyökkääminen puolustuksen kustannuksella. Kun lähtee maalintekokilpailuun Galante Carlströmiä ja Malte Lundmarkia vastaan niin helposti jää hopealle.

Koska pelattiin vain voitosta, niin ihmettelen miksi Tepsin valmennus ei yrittänyt herätellä joukkuetta kokoonpanomuutoksilla. Kuinka huonosti Sedin saa pelata ennenkuin joutuu filttiin?
 
Viestejä
458
Onneksi ottelutuloksilla ei ole väliä. Pitää Turkulaisten hoitaa kuitenkin seuraavat pelit että jatkoajalle. Mahikset on vielä kuitenkin mutta pelin pitää parantua roimasti
 

Näätärokkaaja

Ah, tätä vahingoniloa ja vähättelyä, kuinka läpinäkyvää se voikaan olla. "turkulaisilla", mutta "Classicille", ei esim. TPS ja Classic, tai Tampere ja Turku. Peelot.
Sattuuhan se sieluun lujasti ku reilun tappion jälkeen puhutellaan viel turkulaiseks eikä tepsiks😂
Kuinkas jos "Tamperelaista" Classiccia kutsuu Lempääläläiseksi ja Nokialaista KrP:tä Tamperelaiseksi?

TPS kuitenkin pelaa Turussa, joten "turkulaiset". Classic ei pelaa tampereella, joten Classic. Helppoa ja kivaa.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Viestejä
280
Jos menee IFF appiin ja yrittää katsoa sieltä koostetta CC peleistä niin Bläkboksissa pelattu ottelu on maksumuurin takana ja Falunissa pelattu ottelu on ilmainen. Miksi näin osaako joku sanoa? Ja toinen kysymys voiko tulevana viikonloppuna jälleen Ruotsissa pelattava olla ilmainen ja Suomessa pelattava ottelu maksumuurin takana?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös