Pääkallo.fi

Classic - Happee puolivälierä 2023-2024

Viestejä
3
Happeen ykköspakkiparia viedään kuin litran mittaa - ainakin kolme Classicin ekaa täysin näiden piikkiin. Mistä Junkkarisen arvostus - maajoukkuemies?
Liigan valmentajat ja kapteenit valitsivat kuitenkin kaudella F-liigan tähdistökenttään. Varmasti ymmärtävät lajista ja pelaamisesta vähemmän kuin sinä.
 
Viestejä
8,081
On liigassa sitten hyvät pakit vähissä!
Joo, samaa mieltä. Liigassa on 12 joukkuetta ja näissä, sanotaan, kahdeksan pakkia kussakin, eli sellainen sata pakkia yhteensä. Osaa väestä täällä kun kuuntelee, niin pääsee kivasti siihen lopputulokseen, että näistä sadasta pakista sellainen vähän vajaat kymmenen on liigatasoisia.
 
Viestejä
86
Junkkarinen ja Suhanto molemmat 10 astetta pakkasella. Mun mielestä aika kylmää tähän aikaan vuodesta. 2 peliin.
Okei, pari noista tuli kun hakivat kuudella miehellä kavennusta ja meni tyhjiin omassa päässä.

Junkkarista olen pitänyt aina Happeen parhaana pakkina, mutta jo vuoden vaihteen jälkeen on alkanut ihme sekoilu omassa päässä. Suhannolla on ollut tähän aina taipumusta. Tätä en tarkoita ilkeilynä, mutta eihän nyt ykköspakkipari voi olla -10 kahden puolivälieräpelin jälkeen. Vai voiko?... nähtävästi voi.🙁 Menestystä on turha olettaa kun näin menee.

Muutenhan Happeella on kulkenut kohtuu mukavasti. Mitä nyt ankkalinnan jäämistö on ollut aika jähmeenä.
 
Viestejä
84
Palokasta löytyy O2sen kotikenttä, mutta pelaa siellä mm. Happeen junnut (olettaen, että maksut kaupungin suuntaan on kunnoss…). Ehkä konkurssiuutinen tulee jo huomenna.

Jo vuosikausia Happeen akilleksen kantapää on ollut puolustus: kaikki pelit päättyy tyyliin 8-9 tai 10-9. Viihdyttävää toki, mutta ei kauhean vakavasti otettavaa.

0B44A998-C5F3-44A5-8984-3C19B62FED7A.jpeg
 
Viestejä
84
Laitetaan tänne nyt vielä tiukka tietokilpailukysymys historian hämäristä: montako jyväskyläläistä joukkuetta on pelannut samaan aikaan miesten sm-sarjassa?
 
Viestejä
8,081
Laitetaan tänne nyt vielä tiukka tietokilpailukysymys historian hämäristä: montako jyväskyläläistä joukkuetta on pelannut samaan aikaan miesten sm-sarjassa?
Onko lajilla merkitystä tässä kysymyksessä? Jos on, vastaan kolme.
 
Viestejä
84
OI niitä aikoja - naisten smssä pelasi Tapanilan Erä I, II ja III. Ja keppana oli aina paras. Ja mistään sopupeleistä ei ollut puhettakaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös