Pääkallo.fi

Divarin Huhumaa kaudelle 2023-24

Viestejä
17
M-Team tosiaan heikentyy huomattavasti. Etenkin juuri maalinteon osalta. Saas nähdä, että löytävät paikkaajia. Hieman myös mietityttää maalivahtien jatkaminen. Marsu vetää jo seittemättä (?) kautta siellä. Kyseessä on kuitenkin varsin keskinkertainen maalivahti, jolla on isoja puutteita. Samoja virheitä tehnyt jo vuosien ajan. Maalivahtivalmentajalle kenkää, kun ei saa mitään muutoksia aikaan. Aikoinaan Karesolalla oli HaKissa sarjan ylivoimaisesti paras joukkue, mutta kovin keskinkertainen maalivahti. Eihän ne sieltä mihinkään nousseet. Nyt sama toistuu M-Teamissa. Eivät tule ikinä nousemaan Marsun ollessa maalissa. Noh, siinähän pelailevat Divaria, kuitenkin niin hajuton ja mauton joukkue. Hymiö.

IG:Ssä ainakin ilmoitettu Lassi Rytkönen BBU P19 -> M-Team... Ottivatko sitten kommenteista koppia... Ainoa tappio Maalivahdin alulla Miehissä Nokian KRP:lle ;)😆
 
Viestejä
84
50B46A61-7369-4DA8-A96D-E7F4DF6347FD.jpeg
Kirkkonummella aikamoinen tyhjennys käynnissä. Mistä pelaajia? Antaako Indians P22:sta muuta kuin rotaatiopelaajia käyttöön vai löytyykö myös ”liigapelaajia” Kylille asti?
 
Viestejä
445
katso liitettä 1385
Kirkkonummella aikamoinen tyhjennys käynnissä. Mistä pelaajia? Antaako Indians P22:sta muuta kuin rotaatiopelaajia käyttöön vai löytyykö myös ”liigapelaajia” Kylille asti?
Ilmeisesti oli tarkoituskin tehdä hieman kapeampi rinki Rangersiin ja antaa reilusti mahdollisuuksia Heimon P22 pelaajille. Maalivahdeista en osaa sanoa, mutta eiköhän tuohon 1-2 maalivahtia löydetä ja 1-2 sitten Heimosta. Varmasti muitakin, kuin rotaatiopelaajia ja farmisopimuksen myötä myös liigapelaajia mahdollista käyttää. Mielenkiintoista nähdä, millaiseksi tuo paketti muodostuu.
 
Viestejä
39
Täysin huhu, mutta hallipuheita. LNM:stä Hawksiin pelaajia, jos kuviot saadaan sovittua. Isoja nimiä ollut puheissa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös