Pääkallo.fi

Divarin huhut/vahvistetut sopimukset kaudelle 2022-2023

Viestejä
748
M-Teamissa ei ole ensi kaudella P19 joukkuetta, sen perusteella voivat pelata Blackbirdsissä rinnakkaisedustuksella. P22 sarjaa taas voivat pelata omassa seurassaan. Vähän väärä topicci mutta P19 ja P22 divariin ei tullut ylempää/alempaa tasoa, vaan molempiin 2 lohkoa. Liiton sivuilta löytyy lohkojaot.
Kiitos tarkennuksesta!
 
Viestejä
1,302
Henrik Appel myös Merikoskesta Liminkaan.

Eetu Tolonen, Merikoski SBT (Suomisarja) -> LNM

Huomiota herättää viime kaudella Suomisarjassa 17 pelissä tehdyt 64 pistettä. Limingan tulijapuoli kieltämättä näyttää vakuuttavalta tulevalle kaudelle.
Kovat on Tolosen pisteet, mutta kertoo myös Suomi-sarjan tasosta. Aika monta peliä Merikoski voittanut yli 10 maalilla. Toissa kaudella Pohjois-Suomen kakkosessa Tolonen tehtaili n. 2 pistettä per peli.
 
Viestejä
186
Samuli Kovaniemi (Merikoski SBT)
Ville Heino (M-Team)
Robert Montell (M-Team)
Olli Huhtala (ÅIF)

Kaikki Haukkoihin.

Lähde: Instagram
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
580
Siirroista ainakin mielestäni uutisoimattomia:

Juho Saros Pirkat -> Koovee
Elia Tölli Hawks -> Toukolan Teräs
Juha Tikka Karhut -> FBT PiTU
Karhuista PTU:hun siirtynyt myös Niko Järvenpää. Karhujen viime kausien kokeneesta kaartista ei taas monestakaan ole tietoa jatkaako. Tuomas Puiston lopettaminen olikin jo julkista (tämäkin puuttuu huhumaasta), mutta en olisi varma jatkavatko kaikki muutkaan kokeneemmat pelaajat. Lähtijöitä nyt ainakin tullee olemaan enemmän kuin tulijoita. Käsittääkseni kaikkien julkaistujen tulijoiden kohdalla asiat eivät ole sittenkään täysin selvää.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös