Pääkallo.fi

Haluatko mukaan Pääkallon toimitukseen?

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
578

Haemme Pääkallon toimitukseen lisävahvistuksia tulevalle kaudelle.

Jos olet kymmensormijärjestelmän osaaja tai vaikkapa näppärä videoiden tekijä, voi Pääkallo Suomen merkittävimpänä salibandymediana tarjota juuri sinulle oivan väylän näyttää osaamistasi.

Tarjoamme sinulle väylän oppia avullamme, ja Pääkallo onkin toiminut hyvänä kasvualustana monille isommissa medioissa pärjänneille toimittajille. Meillä pääset tekemään paljon ja monipuolisesti.

Pääset tekemään sisältöjä isolle kävijäkunnalle ja saat takuuvarmasti arvokasta oppia ja kokemusta. Päätoimittajamme Joel ja julkaisijamme Matti neuvovat, opettavat ja sparraavat uusia tulokkaita.

Paikkoja on yhtä lailla niille, jotka haluavat harrastuksenaan kirjoittaa salibandysta kuin jos olet kiinnostunut media-alasta myös ammattina. Pesti voi soveltua myös opintojen harjoittelujaksoksi tai vastaavaksi.

Toivomme hakijalta jonkinasteista sitoutumista, varsinkin alkuun. Emme pysty tarjoamaan palkkatyötä, vaan toimimme samalla periaatteella kuin Jatkoaika jääkiekon puolella.

Jos sinulla on toimittaa jokin työnäyte, liitä se mukaan. Vaihtoehtoisesti voimme yhdessä miettiä tällaiselle aiheen.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä meihin joko sähköpostitse joel.siltanen@paakallo.fi tai puhelimitse 050 3227757.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
578
Onko tämä semmoinen "artisti maksaa" tyyppinen sopimus?;)
"Kyllä ne minun mielestä minun rahoja ovat"

Palkka ei tosiaan juokse - vaikka jos siihen mahdollisuus olisi, mielellämme korvauksia maksaisimme. Pyrimme kuitenkin Joelin kanssa tarjoamaan hommaan mukaan lähteville paljon sellaista oppia ja tukea, millä jokin arvo on. Erityisesti jos media-ala jollain tapaa kiinnostaa.

Jatkoajasta on omana aikanani työllistynyt kymmeniä nuoria toimittajanalkuja täysipäiväisiin työsuhteisiin ns. valtamediassa. Pääkallolta löytyy myös samoja näyttöjä, joskin hieman pienemmässä mittakaavassa vielä.

Matti Liljaniemi
Julkaisija

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös