Pääkallo.fi

Huhumaa: Miesten F-liigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2021-22

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
1,312
Hyvä kiinnitys KRP:n toimesta. Pidemmällä aikavälillä mitä aikoo Härmä vuoden päästä? Onkohan sapatit mielessä, kun hommia painettu aika paljon jo KRP:n kanssa vai uudet kuviot jo selvillä.
Mielenkiintoinen kiinnitys. KrP ei ainakaan säästele valmennuksessa. Joukkueessa jo kolme valmentajaa, jotka ovat Liigassa toimineet päävalmentajina. Kainulainen ei varmasti liittynyt milään verkkarisopimuksella remmiin.

Toki jos Kainulaista ei olisi nyt palkattu, niin hän ei varmastikaan enää vuoden päästä olisi ollut tarjolla päävalmentajaksi.

Varmaan paluu pk-seudulle on todennäköisempi, kun siellä ennen KrP pestiä jo vaikutti. Luukkosen korvaajaksi Oilersiin? Tai liiton palkkalistoille ja U23 maajoukkueen päävalmentajaksi.
Härmä taitaa asua edelleen pääkaupunkiseudulla.
 
Viestejä
27
Pantzar tuskin saa isoa korvausta valmentamisesta, kuitenkin päivätöissä Tampereella. Eri asia sitten kun oli päävalmentajana Lasb:ssa, tuolloin varmaan saikin palkkansa valmentamisesta. Ja kuten edellä todettiin, jos tiedossa ettei Härmä jatka, niin osin pakkorako ottaa Kainulainen jo nyt palkkalistoille, jotta pätevä korvaaja ylipäätään saatiin.

KrP:n kannalta hyvä jatkumo päävalmentajissa, jos pelaajistossa maltillinen uusiutuminen ja nykyinen runko pysyy, on menestystä odotettavissa.
 

Säbantteri

Hämeen Sanomissa oli tänään artikkeli Lastikan kuulumisista ja hän jatkaa Classicissa 1+1 sopimuksella.
Monesti näillä huipulla tuo 1+1 tarkoittaa kaksivuotista sopimusta. Tuo optio sisältää lähinnä vain mahdollisuuden siirtyä ulkomaille.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös