Pääkallo.fi

Huhumaa: Naisten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2020-21

Viestejä
1,642
Kalevan mukaan Ankkojen Emmi Niemelä siirtyy Sveitsiin valmentamaan ja Hanna Niemelä pelaamaan. Maalivahti Rentsch palaa myös kotimaahansa.
Aika ohuella kokemuksella Emmi Niemelä lähtee käkikellomaahan valmentamaan, kun takana ainoastaan yksi vajaa kausi OLS:n c-junnuissa.

Ankkojen joukkue tulee varmaan muutenkin kokemaan isoja muutoksia. Turusen potkut eivät varmasti olleet koko joukkueen tahto, joten veikkaisin sen jättäneen myös tyytymättömyyttä joukkueen sisälle.
 
Viestejä
7
Jenna Saario jättää KAIS Moran, olisko osoiteena TPS? My Kippilä jättää myös Moran ja palaisko mahdollisesti myös hän Suomeen?
Lähde: Innebandymagazinet

Saario siirtyy Tepsiin kyllä, mutta vaikea kuvitella Kippilän siirtyvän Suomeen.
Eiköhän tuo Ruotsissa jatka, kun kisatkin kolkuttelee nurkan takana.

Mistään kyllä mitään tiedä, mutta veikkaus.
 
Viestejä
557
Tämä oli yllätys, saakohan Loisto menetettyjen pelaajien tilalle vahvistuksia?

Tätähän sopi jo hieman odottaa pelaajien alkukauden kommenttien perusteella. Moni pelaaja tulee siihen ikään, jolloin yksi elämänvaihe (lukio) päättyy, ja muutoksia tulee.

Valtola on ollut omasta mielestäni F-liigan ehdottomia TOP3 pelaajia, joten hänen poistumisensa jättää todella ison loven Loiston kokoonpanoon, ja ylipäätään F-liigaan. Todella harmi näin F-liigan seuraajan näkökulmasta, mutta toki pitää ymmärtää myös pelaajan motiiveja.

Huomioiden myös aiemmin julkaistu Laura Pakarisen siirto Sveitsiin, niin kyllähän Loisto tulee olemaan isoimpia menettäjiä. Paljon pitää tapahtua, että lähtijöiden tilalle löytyy saman veroisia pelaajia tilalle.
 
Viestejä
1,642
Hanna Niemelä ja Flavia Niemelä (os. Rentsch) Unihockey Berner Oberlandin riveihin Sveitsiin. Eiköhän kolmaskin Niemelä suuntaa samaan jengiin valmentamaan.

Emmi Niemelä Ja Falvia Niemelä pelasivat Unihoc BEO:ssa ennen kuin siirtyivät Ouluun..
 
Viestejä
18
Hanna Niemelä ja Flavia Niemelä (os. Rentsch) Unihockey Berner Oberlandin riveihin Sveitsiin. Eiköhän kolmaskin Niemelä suuntaa samaan jengiin valmentamaan.

Emmi Niemelä Ja Falvia Niemelä pelasivat Unihoc BEO:ssa ennen kuin siirtyivät Ouluun..

Onko Flavia Rentsch mennyt jomman kumman näistä Niemelöistä kanssa naimisiin? 🤔
 
Viestejä
557
Johanna Homi, Jenni Torkki ja Suvi Hämäläinen Classiciin. (Classicin nettisivut ja Instagram).

Taisi olla Kooveen vahvistumishuhut kovasti liioiteltuja.
 
Viestejä
70
Classic joutuu pian miettimään jatkuvaa kolmella kentällä pelaamista, jollei menetyksiä tule. Saa nähdä minkälaisia siirtoja poikivat opiskelukuviot, joiden kautta Tampere taitaa olla saamapuolella.
 
Viestejä
27
Koovee jatkaa tuttua kuviota, toki Hämäläisen uran kannalta varmasti hyvä ratkaisu siirtyä Classiciin. Eikö Kooveelta edelleenkään löydy rahaa tai osaamista kasata budjettia? Vai onko jotain "mätää" kun parhaat aina karkaa naapuriin.

Mielenkiintoista nähdä, kun Kaupit joskus palaavat Suomeen, mikä logo löytyy pelipaidasta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös